Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

UPDATE! O mașină a luat foc după ce șoferul a fost prins băut de două ori

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc azi-noapte pe raza comunei Vintileasca. Un tânăr de 19 ani, din Dumitrești, ar fi sunat la 112 pentru a anunța că i-a luat foc mașina, în timp ce se afla în trafic. Cu numai câteva ore înainte, el ar fi fost oprit de polițiști și ar fi fost depistat băut la volan. Testat din nou azi-noapte, bărbatul a fost găsit și de această dată cu alcoolemie. Incendiul a fost lichidat de reprezentanții SVSU Vintileasca.
Martori din zonă spun că bărbatul ar fi asistat fără să intervină în vreun fel pentru a stinge incendiul.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE! „La data de 19.10.2022, ora 21.05, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dumitrești au depistat un bărbat, în vârstă de 19 ani, pe DN 2R, în com. Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice.

Ulterior, în cursul nopții, ora 02.24, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către tânărul în cauză cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Vintileasca, acesta a luat foc din cauza unor defecțiuni tehnice.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar incendiul auto a fost lichidat de către lucrători din cadrul SVSU Vintileasca.

Conducătorul auto a fost din nou testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?