Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Centrul Județean de Excelență Vrancea selectează elevi pentru limba spaniolă și limba italiană. Elevii deja înscriși vor susține examen la Desen/Pictură și Matematică

Vrei să studiezi limba spaniolă și/sau limba italiană?! Centrul Județean de Excelență Vrancea selectează elevi pentru cele două discipline. În ceea ce privește limba spaniolă, profesoara Silvia-Ofelia Chelariu, directorul Centrului Județean de Excelență Vrancea, precizează că vor fi formate două grupe, respectiv „1 grupă: clasele a VII-a – a VIII-a‟ și „1 grupă: clase de nivel liceal‟. „Programul de pregătire se adresează cu prioritate copiilor și tinerilor remigrați, care au minimum nivelul de competență lingvistică A2.

Înscrierea se realizează în perioada 3 – 14 octombrie 2022, conform precizărilor din anunțul de selecție din data de 12.09.2022, https://excelentavrancea.ro/selectie-elevi/. Informațiile referitoare la înscrierea elevilor în grupele de performanță și etapele de selecție pot fi accesate pe site-ul instituției: www.excelentavrancea.ro‟, se arată într-un comunicat de presă remis de prof. Silvia-Ofelia Chelariu.
Pentru limba italiană, înscrierea se face în perioada 13 – 21 octombrie 2022, programul de pregătire adresându-se „cu prioritate copiilor și tinerilor remigrați sau acelora care cunosc limba italiană din diverse medii formale ori nonformale și care au minimum nivelul de competență lingvistică A2‟. Tot două grupe vor fi formate și pentru limba italiană, respectiv „1 grupă: clasele a VII-a – a VIII-a‟ și „1 grupă: clase de nivel liceal‟.

 

Sâmbătă, zi de testare pentru elevii Centrului Județean de Excelență Vrancea

Sâmbătă este zi de testare pentru elevii înscriși la Centrul Județean de Excelență Vrancea. Potrivit programului, elevii din clasele V-VIII, înscriși la Desen/Pictură, vor susține examenul la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani la ora 09:00 în sala 12, iar elevii de la clasele a V-a, a VI-a și a VII-a înscriși la Matematică vor susține examenul tot la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani, la ora 09:00.
„Elevii care, în anul școlar 2021-2022, au fost înscriși în grupele de pregătire ale Centrului Județean de Excelență și au fost admiși la evaluarea finală NU susțin testare. Elevii înscriși pentru celelalte discipline/ grupe de pregătire vor fi contactați de către profesorii Centrului Județean de Excelență în vederea derulării activităților‟, precizează prof. Silvia-Ofelia Chelariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?