Paltin. Restricții de circulație pe podul de pe DJ 205D, peste pârâul Olari

0
1509

Consiliul Județean Vrancea execută lucrări de consolidare și reabilitare a podului zid/beton armat de pe drumul județean 205D, peste pârâul Olari, în comuna Paltin, începând cu data de 11 mai 2022. Având în vedere lucrările de reabilitare la infrastructura podului, care sunt în plină desfășurare, precum și degradarea zidului de la culeea dreaptă – aval, se impune instituirea de restricții de circulație, pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță în această zonă, respectiv: deplasarea pe o singură bandă de circulație; limitarea vitezei de circulație la 5 km/h. 

Consiliul Județean Vrancea a înștiințat în acest sens și Inspectoratul de Poliție Județean. De asemenea, pe toată lungimea DJ 205D (Valea Sării – Năruja – Paltin – Spulber – Nereju) există deja restricție de tonaj de 7,5 tone. 

Obiectivul de investiții este finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2 și are o valoare totală de 4.274.353 lei. „Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat participanților la trafic, însă siguranța primează și le mulțumim pentru înțelegere. Facem eforturi pentru ca lucrările să avanseze, iar circulația normală să fie reluată într-un timp cât mai scurt în această zonă”, a afirmat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here