Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO! Producătorii vrânceni vă așteaptă în acest weekend în Piața Moldovei

Mai mulți producători vrânceni sunt prezenți în aceste zile în Piața Moldovei, cu bunătăți ca la mama acasă. Cei care sunt în trecere prin zonă sunt îmbiați cu o multitudine de produse naturale, de la miere, la sucuri, conserve de toamnă și cozonaci numai buni de savurat, expuși pe standurile împodobite cu decorațiuni specifice de sezon.

„Weekendul acesta în Piața Moldovei avem prezența unor producători vrânceni cu produse deosebite ce așteaptă să fie încercate.Vă așteptăm cu drag în interiorul pieței”, au transmis reprezentanții Administrației Piețelor Focșani.

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Direcția Agricolă Județeană Vrancea, pentru susținerea producătorilor vrânceni.

Evenimentul din Piața Moldovei face parte din campania lansată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu ocazia „Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești”, și vizează creșterea accesului românilor la alimentele de calitate, obținute pe plan local.

„Ziua Națională a produselor agroalimentare românești” este sărbătorită prin organizarea a 100 de târguri și evenimente, la nivelul întregii țări, inclusiv la Focșani, în perioada 8 – 10 octombrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?