Fotbal județean – Campionatul Ligii a IV-a începe sâmbătă!

0
450
  • La competiție participă 12 echipe; dintre cele din campionatul trecut nu mai sunt Inizio Focșani și CSM Focșani 2007; prima etapă va avea jocuri sâmbăta și duminica viitoare

Campionatul Ligii a IV-a în Vrancea va începe la finalul acestei săptămâni, cu meciuri sâmbătă și duminică. La competiție vor participa 12 formații, cu două mai puține decât în campionatul trecut. Nu mai au echipe în Liga a IV-a, Inizio Focșani și CSM Focșani 2004. Juniorii mari de la Inizio se regăsesc în loturile unora dintre formațiile din Liga a IV-a sau a III-a, la CSM Focșani 2007 iar la CSM 2007 conducerea Secției de fotbal va fi realizat, probabil, că participarea la Liga a IV-a constituia o risipă de resursă umană și financiară.

Vor lua startul în Liga a IV-a vrânceană ACS Homocea, CS Prosport, CSC Dumbrăveni, CSM Adjud 1946, CSO Viitorul Mărășești, FC Panciu, Siretul Suraia, Sportul Ciorăști, Tractorul Nănești, Trotușul Ruginești, Victoria Gugești, Voința Sihlea.

Competiția se va disputa într-o serie, cu meciuri fiecare cu fiecare, tur-retur, prima clasată la final devenind campioana Vrancei și reprezentanta județului la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Programul primei etape:

Sâmbătă, 17 septembrie, ora 17:00, CSO Mărășești – Victoria Gugești, ora 17:30, CSM Adjud 1946 – Trotusul Ruginești.

Duminică, 18 septembrie, ora 11:00, Prosport Focșani – FC Panciu, Siretul Suraia – ACS Homocea, CSC Dumbrăveni – Viitorul Sihlea, Tractorul Nănești – Sportul Ciorăști.

Prezumtivul derbi al Campionatului, meciul dintre Victoria Gugești și CSM Adjud 1946 este programat pentru etapa a 9-a.

Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Vrancea, care a avut loc duminică, 11 septembrie, a stabilit baremurile de arbitraj pentru jocurile din Liga a IV-a: centralul – 180 lei, asistenții câte 150 lei, observatorul 120 lei.

În Comunicatul transmis de AJF Vrancea este precizat că ”Plata transportului pentru întreaga brigadă de arbitri și observator: Suraia – 20 lei; Nănești – 40 lei; Panciu – 40 lei; Ciorăști – 40 lei; Adjud – 60 lei; Homocea – 70 lei; Ruginești – 60 lei; Mărășești – 30 lei; Gugesti – 30 lei; Dumbrăveni – 30 lei; Sihlea – 40 lei; Gura Caliței – 40 lei; Odobești – 20 lei; Mircești – 20 lei; Tătăranu – 30 lei.

Liga a patra va începe pe 17 septembrie 2022, iar campionatele de juniori, o săptămână mai târziu. În sezonul 2022/2023 se vor putea trece pe raportul de joc 20 de jucători și se vor putea efectua cinci schimbări cu maxim trei opriri ale jocului. Nu este obligatorie folosirea jucătorilor under, iar în cazul în care ambele echipe au echipament asemănător, echipa gazda îl va schimba”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here