ULTIMA ORĂ! FOTO! A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la DJ 205 N, sector intersecție DJ 205 B-Jariștea-Scânteia

0
2989

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 205 N, sector intersecție DJ 205 B-Jariștea-Scânteia.

Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 205 N, drum în lungime totală de 7,2 kilometri. Conform proiectului, drumul va fi balastat și asfaltat cu două straturi de asfalt, va avea rigole carosabile și trotuare. În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate și două poduri, la Poiana Părului – Jariștea și la Valea lui Ilie – Scânteia. Valoarea totală a contractului este de 25 milioane de lei, durata de execuție a lucrărilor este de 20 de luni, iar garanția are un termen de 6 ani“, se arată într-un anunț al președintelui Cătălin Toma. Acesta a vizitat astăzi organizarea de șantier, la Jariștea.

Mă bucur că am reușit ca, după mai mulți ani de așteptare, acest drum județean să intre în reabilitare. Sper ca lucrările să se desfășoare în cele mai bune condiții și cei care tranzitează acest drum să se bucure de condiții mult îmbunătățite de trafic”, a declarat șeful administrației județene, Cătălin Toma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here