Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal amical – Joc frumos, victorie focșăneană!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui 31-28 (19-10)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Marijanac – 3, Ragea, Makrishin – 2, Miroiu – 7, Nuțu – 1, Rață – 4, Crnoglavac – 5, Kritikos –Popovici, Lazoreac, 1, Hrimiuc – 2, Roșu – 2, Krstevski, Mocanu – 4.

CSM Vaslui: Cioată, Padasinau, Hușanu – 5, Popa – 4, Cîrcea – 9, Karamishev – 4, Carali, Amihăesi – 3, Soare – 2, Ionescu, Oancea – 1, Kobzii, Păunescu.

A arbitrat cuplul de Ligă Națională format din adjudenii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț

CSM Focșani 2007 a jucat sâmbătă, 30 iulie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă, prima partidă de verificare a intersezonului. Adversară i-a fost CSM Vaslui, una dointre formațiile bune ale Ligii Naționale. Ambele formații au transferat pentru viitorul campionat jucători pe care conducerile tehnice și-au dorit să-i vadă la lucru. Așa cum și-au dorit să vadă în ce măsură parcursul pregătirii este cel programat pentru săptămânile de când au început antrenamentele. Desfășurarea meciului a fost, cu siguranță, relevantă în acest sens. Sâmbătă au fost în Polivalentă 60 de minute de handbal de bună calitate, încheiate cu victoria gazdelor la diferență de trei goluri, după ce la pauză focșănenii conduceau cu 19-10. Antrenorul Dalibor Cutura a trimis în teren și a menținut timp de 30 de minute ceea ce în acest moment ar fi formula de bază, cu Mocanu ca primă opțiune de extrema stângă și Crnoglavac inter stânga. Pe celelalte posturi jucătorii au evoluat, cu schimbările obișnuite din sezonul trecut. Valentin Mocanu a jucat dezinvolt, a înscris din fiecare aruncare la poartă și poate redeveni handbalistul care evolua în Naționala României și marca în poarta Franței. Nikola Cronoglavac, jucător de certă clasă, se dovedește un câștig consistent pentru CSM 2007: a marcat, a pasat decisiv pentru extremă și pivot, s-a apărat! Ceilalți nou veniți, Alin Roșu și Nikolaos Kritikos au fost în nota echipei în al cărei joc, așa cum s-a văzut, se vor integra repede.

Echipa Focșaniului a arătat un handbal eficient, parcă mai rapid decât în sezonul 2021-2022, o partitură ce anunță un viitor sezon așa cum și-l doresc numeroșii săi suporteri.

La vasluieni, dintre handbaliștii transferați recent – Rareș Păunică, Bogdan Păunescu, Maxim Oancea și Vladyslav Kobzii, a lipsit din teren doar primul. Nu au jucat nici golgeterul Acatrinei sau Cumpănici, cu care în teren oaspeții ar fi pus, foarte probabil, mai multe probleme focșănenilor.

CSM Focșani va avea următoarele jocuri de verificare în deplasare, cu Steaua București, la 12 și 13 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?