Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tenis – Maria Daciana Ciubotaru a câștigat proba de dublu la ”Cupa Iașiului Vergilius”!


Maria Daciana Ciubotaru a câștigat al doilea turneu la 14 ani în opt zile! După ce luni, 2 octombrie își adjudeca primul loc la simplu în turneul de la Onești al Circuitului Dacia-România-Vrancart-Trotușul, marți, 10 octombrie, la Iași, Maria a câștigat finala probei de dublu împreună cu brăileanca Briana Dan, împreună cu care obținuse medalia de bronz a Campionatului Național la 10 ani! Cele două jucătoare confirmă, iată peste mai bine de doi ani, că au valoare, că succesul din 2015 nu a fost întâmplător!
În „Cupa Iașiului Vergilius”, turneu de categoria A din Circuitul Național al FR Tenis, Maria Daciana Ciubotaru și Briana Dan au câștigat în primul tur prin retragerea perechii Ecaterina Malai de la CS Tenis Nord Bucovina/Daria Tudor, de la Tenis Club 2000 București, în turul al doilea au cîștigat cu 7-6 (4), 6-3 partida cu favoritele nr. 2, Alexia Trașcă, de la LPS-CSS Constanța/Rianna Coreisa, de la CSS 6 București iar în finală s-au impus în fața favoritelor nr. 1, Daria Munteanu, de la Coreco Iași/Maria Andrei de la CS CFR Iași.
În proba de simplu, Maria s-a oprit în fața semifinalelor! A câștigat cu 7-5, 7-5 întâlnirea cu Bianca Bulat de la CS Arcada Galați și cu 6-0, 6-1 meciul cu Sabina Simionică, de la TC Micul AS, favorita nr. 8, pentru ca în sferturi să fie întrecută, după trei ore de joc, de Ecaterina Malai, cu 6-3, 4-6, 6-4.
Maria Daciana Ciubotaru este sportiva CSM Focșani 2007 și este pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu, ca și ceilalți jucători d etenis ai clubului.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?