Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Șofer băut, imobilizat de polițiști într-un lan de porumb

La data de 20.07.2022, ora 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați, telefonic, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat, din mun. Adjud, care a sesizat faptul că a suferit vătămari corporale în urma unui eveniment rutier, în care a fost implicat în calitate de biciclist, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat, în  vârstă de 52 de ani, ar fi condus un autoturism pe raza mun. Adjud, iar la intersecția cu str. 1 Mai nu ar fi acordat prioritate de trecere biciclistului în cauză, care ar fi intrat în impact lateral cu autoturismul și ar fi căzut pe carosabil. După producerea evenimentului, conducătorul auto ar fi condus biciclistul la domiciliu, apoi la unitatea medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 20.07.2022, ora 16.55, polițiștii din cadrul SPR 2 Gugești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza satului Voetin, com. Sihlea, un bărbat conduce un vehicul, deși se află sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 17:20, pe raza comunei Sihlea a fost identificată persoana în cauză, în timp ce conducea un vehicul tip moped, fără a avea montate plăcuțe cu nr. de înmatriculare sau înregistrare. Totodată, s-a stabilit faptul că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație, persoana depistată nu deține permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 20.07.2022, ora 20:40, polițiștii SPR 6 Nănești au depistat un bărbat, din com. Măicănești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza satului Măicănești, iar cu ocazia efectuării semnalului de oprire acesta a refuzat să oprească, motiv pentru care a fost urmărit pe raza comunei, unde la scurt timp acesta a oprit și a fugit din mașină într-un lan de porumb, unde a fost imobilizat de către polițiști. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 21 iulie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?