Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO! A fost deschis, la Focșani, Centrul Regional de Pregătire al FR Tenis!

  • Sâmbătă, 16 iulie, a fost conferință de presă la Consiliul Județean Vrancea, iar la baza Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, a avut loc primul antrenament oficial al unor juniori din loturile naționale
  • În perioada 21-24 iulie, la aceeași bază sportivă va avea loc Campionatului European de Vară pe Echipe U12

Sâmbătă, 16 iulie, a fost zi cu tenis la Focșani. Circuitul Vrancea Trohy a fost inaugurat printr-o conferință de presă care a avut loc dimineață la Consiliul Județean Vrancea cu participarea președintelui Consliului Județean, Cătălin Toma, a președintelui FR Tenis, George Cosac, a președintelui Colegiului Central al Antrenorilor, Costel Curcă, a lui Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae, reprezentanții Tenis Club Focșani și a lui Gioni Lungu, directorul Scorpion Test, partenerul principal al Vrancea Trophy.

După conferința de presă, la Centrul Regional de Pregătire al FR Tenis de la Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu a avut loc primul antrenament oficial al unor juniori din zona Moldovei, componenți ai loturilor naționale U 12 și U 14 și al unor jucători focșăneni. La antrenament au asistat cei doi oficiali ai FR Tenis.

În această săptămână, în perioada 21-24 iulie, la baza Ternis Club Focșani din Strada Alunului, va avea loc Summer Cup, Campionatul European de Vară pe Echipe U12, la care vor participa echipele României, Bulgariei, Georgiei, Republicii Moldova, Serbiei, Spaniei, Elveției și Ucrainei.

Organizatorii au anunțat că marți, 19 iulie 2022, va avea loc o doua conferință de presă din cadrul Vrancea Trophy 2022, la care va participa echipa de tenis a României U12, națională care se va afla în pregătire centralizată la Focșani în vederea Campionatului European de Vară pe Echipe U12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?