Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Controale soldate cu amenzi după acțiuni ale polițiștilor în Adjud, Nereju, Homocea și Ploscuțeni

Acțiuni desfășurate pe parcursul săptămânii trecute

Joi, 7 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au desfășurat o acțiune pe raza comunei Nereju, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică dar și pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, deţinerea şi transportul de materiale lemnoase şi a faptelor conexe. Astfel, în urma a 13 controale efectuate din care 11 pe drumurile publice, 2 la instalații de debitat material lemnos, au fost legitimate 16 persoane și controlate 11 mijloace de transport material lemnos. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale aplicate, în valoare totală de peste 11.000 lei, din care 5 pe linie silvică și 6 la regimul rutier. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 22,14 mc material lemnos, în valoare totală de 8.105 lei.

În perioada 09/10 iulie a.c., în intervalul 21:00-02:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Adjud și ai Secției 4 Poliție Rurală Adjud, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și Serviciului Rutier au desfălurat o acțiune în municipiul Adjud și comunele Homocea și Ploscuțeni, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și substanțe stupefiante, în zona barurilor și sălilor de jocuri de noroc, precum și pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Astfel, pe parcursul acțiunii au fost legitimate peste 150 de persoane, controlate circa 70 de vehicule, fiind efectuate 60 testări alcoolscop. Totodată, au fost verificate 13 unități economice (5 baruri, 5 săli de jocuri de noroc și 3 stații de carburanți cu terase).

Polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5000 lei. Un permis de conducere a fost reținut pentru consum de alcool la volan. Astfel de acțiuni vor fi organizate în continuare, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor vrânceni.

BULETIN DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 11 iulie 2022

Foto cu rol de prezentare, sursa: oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?