Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Consiliului Judeţean Vrancea se reunește în ședință ordinară

Consiliul Judeţean Vrancea se reunește joi în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Cătălin Toma. Astfel, plenul administrației județene va dezbate următoarele proiecte de hotărâre: „Aprobarea Planului de analiză și acoperire a riscurilor al județului Vrancea actualizat pe anul 2021”; „Actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, B-dul Gării nr.13, municipiul Focșani, Județul Vrancea”; „Actualizarea indicatorilor tehnico-economici potrivit Devizului General și a valorii obiectivului de investiții „Consolidare, restaurarea și punere în valoare – Muzeul Vrancei” – clădirea „Tribunalul județean cod LMI VN-II-m-A-06417” str. Cuza Voda nr. 8, Focșani”; „Actualizarea Devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Modernizare DJ 205 E Vidra-Vizantea Livezi-Câmpuri”.

Pe ordinea de zi se mai află câteva proiecte de hotărâre care vizează actualizarea Devizului general și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de investiție „Consolidare şi reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud-Bacău pe DJ 119J, km.1+500, municipiul Adjud, judeţul Vrancea”; „Modernizare DJ 241A limită judeţ Galaţi-Feldioara-limită judeţ Bacău, km.5+000-19+450, L=14,45 km comuna Tănăsoaia, comuna Corbiţa, judeţul Vrancea”; „Construire pod peste pârâul Domoșița pe DJ 119 C km. 12+631, sat Anghelești, comuna Ruginești, județul Vrancea”.

Tot în ședința de joi va fi dezbătut și proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificarii bugetelor proprii ale Judeţului Vrancea pentru finanţarea Unităţii Administrativ Teritoriale Județul Vrancea şi a instituţiilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean Vrancea, pe anul 2022. Plenul Consiliului Județean va mai dezbate și următoarele proiecte de hotărâre: „Transmiterea solicitării de trecere a suprafeței de 263,80 mp teren, identificat în CF 65250 Focșani, din domeniul public al municipiului Focșani în domeniul public al județului Vrancea, în vederea realizării unei casete arheologice pentru punerea în valoare a beciurilor identificate sub monumentul istoric Tribunalul Vrancea”; „Declararea ca bun de uz și de interes public județean a terenului în suprafață de 1.644 mp situat în comuna Răcoasa, sat Mărăști-intravilan și aprobarea includerii acestuia în domeniul public al UAT Județul Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?