Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

PSD Vrancea către liberali: Ne-ați demonstrat suficient cât de mult ați educat România cu primul PNL-ist, norocosul profesor cu șase case

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Județean Vrancea acuză consilierii liberali că adună „capital politic“ pe proiectele derulate de administrația județeană. Reacția acestora vine după ce liberalul Valerică Zamfirescu a postat pe grupul consilierilor județeni de pe WhatsApp un mesaj prin care arată cum membri ai PNL Vrancea, organizați în grupe, urmau să meargă la mai multe școli pentru a distribui mai multe table interactive achiziționate de Consiliul Județean. 

Este vorba despre 113 sisteme de videoproiecție interactive integrate, formate din tablă interactivă și videoproiector, necesare dotării laboratoarelor de informatică din unitățile de învățământ din județul Vrancea, achiziționate de Consiliul Județean Vrancea. Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi, hotărârea fiind votată de 15 consilieri PSD, 10 PNL, 5 USR-PLUS și 2 din partea ALDE, inițiator fiind consilierul Ionuț Carabă (USR-PLUS). „Minciunile PNL-iștilor încep imediat după ce au ajuns echipamentele și au fost predate școlilor. Astfel, consilierul județean PNL Claudiu Matei, în calitate de consiler în Cabinetul președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma, s-a dus în teritoriu și a susținut atât verbal cât și prin fotografiile de la fața locului că este inițiator al acestui proiect și dovadă stau capturile de pe grupul de comunicare atașate la această postare. Aflăm cu îngrijorare faptul că președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, își trimite „iepurașii de câmp“ în școli pentru a face campanie electorală PNL și asta pentru că știm cu toții că Toma se teme de următoarele alegeri. Vrâncenii sunt oameni buni, dar sunt drepți! Ei știu că de doi ani de când Toma este la CJ Vrancea nu s-a întâmplat mare lucru și că toate proiectele la care a făcute poze și vizite nu sunt decât realizările PSD Vrancea din anii anteriori. Din păcate PNL este doar replică nereușită a ceea ce spuneau că vor face, a laptelui și mierii promise în campania electorală din 2020. Dacă atunci promitea uși deschise la CJ Vrancea, iată că acum ocolește întâlnirile cu vrâncenii pe motiv că e ocupat. Da! Ocupat să-și aroge proiectele colegilor consilieri și cu banii vrâncenilor să-și promoveze meschinele realizări. Educația ar trebui să fie un subiect prioritar pentru toți aleșii locali ai județului și nu un vehicul de campanie electorală prematură. PSD Vrancea amendează politic orice derapaj de acest gen și cere PNL-iștilor „Jos labele de pe educație!“, pentru că ne-ați demonstrat suficient cât de mult ați educat România cu primul PNL-ist, norocosul profesor cu șase case“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a PSD Vrancea. 

Până la închiderea ediției, PNL Vrancea nu a avut nicio reacție la acuzele aduse de aleșii PSD. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?