Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Atletism, etapa de zonă copii 1 și 2 – Adjudeni pe podium la București!

  • Clubul Elevilor Sportivi Adjud a câștigat două locuri 1, un loc 2 și două locuri 3
  • George Adam s-a clasat al treilea la suliță la Triunghiularul Cipru-Israel-România

 

Foarte tinerii atleți de la Cubul Elevilor Sportivi Adjud au participat, în zilele de 7 și 8 mai, la etapa de zonă a Campionatului național al copiilor 1 și 2. La concursul care a avut loc la București, Carina Paruba, copilă 1, eleva profesorului Sorin Crăciun, a ocupat locul 1 la aruncarea greutății cu 11,84 metri și la aruncarea discului cu 34,20 metri, record personal. Despre Carina, profesorul Crăciun mi-a spus cu ceva timp în urmă că o pregătește, ca perspectivă,  pentru proba de aruncarea discului. Semnele devenirii se și văd! O altă elevă a profesorului Sorin Crăciun, Daria Goldan, tot copilă 1, s-a clasat a doua la aruncarea suliței cu 27,11 metri.      

De la același club, Denisa Baciu, pregătită de profesoara Camelia Petrea a ocupat locul 3 la suliță copile 1 cu 23,38 metri, ca și Marius Puțanu, la suliță copii 2, cu o aruncare de 19,28 metri. Din grupa profesoarei Camelia Petrea participantă la etapa de zonă a Campionatului Național, Alissia Ciubotaru a încheiat competiția pe locul 4 la suliță copile 1 cu 19,30 metri și locul 17 la 80 metri iar Sofia Angheluță s-a clasat a cincea la suliță copile 1 cu 17 metri.

Etapa finală va avea loc la Craiova, la 11-12 iunie.     

George Adam, cu dublă legitimare la Clubul Elevilor Sportivi Adjud – CS Roman a făcut parte din echipa României la Triungiularul Under 20 Cipru-Israel-România, care a avut loc  la Limassol, sâmbătă, 7 mai. Sportivul adjudean, antrenat de profesoara Camelia Petrea, s-a clasat al treilea la aruncarea suliței, cu 60,36 metri.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?