Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Wesley se simte prea bătrân pentru a veni în Ghencea


La câteva ore după ce poposise în Poiana Brașov, acolo unde și-a petrecut ultimele zile din 2011, patronul Stelei, Gigi Becali anunța că Wesley Lopes, brazilianul Vasluiului, a refuzat propunerea de a îmbrăca tricoul Stelei. „I-am făcut o ofertă, iar el nu e de acord, așa mi-au zis impresarii lui. Să fie sănătos! Dacă se răzgândește, atunci e binevenit!”, a precizat latifundiarul. Wesley Lopes a rămas și pentru acest început de an un nume foarte important pentru patronul Stelei.
Becali i-a oferit acestuia un salariu de 180.000 de euro pentru un an și jumătate de contract plus 200.000 de euro la semnătură, iar jucătorul nici nu discută pentru mai puțin decât câștigă în acest moment la Vaslui (aprox. 450.000 de euro anual): „Wesley este onorat de dorința Stelei de a-l cumpăra, însă împreună am hotărât ca momentan să nu acceptăm această ofertă. Este jucătorul cel mai important din România și este normal să emită pretenții cât mai mari”, a spus impresarul acestuia, Alcidez Diaz.
Paradoxal, în decizia de a trece sau nu la Steaua, factorul cel mai important nu îl reprezintă neaparat banii, ci mai degrabă vârsta jucătorului. Wesley a împlinit în noiembrie 31 de ani și nu își poate permite ca, după expirarea contractului cu Steaua, să rămână pe drumuri: „El are deja o vârstă, se gândește la familia lui, nu poate ieși din fotbal peste un an când se termină înțelegerea cu Steaua, ca mai apoi să nu-și mai găsească nimic. El are postul asigurat la Vaslui încă trei ani și e normal să rămână acolo pentru viitorul familiei sale”, a conchis impresarul jucătorului. „Oferta pe care i-am făcut-o eu e chiar generoasă. Eu nu-i mai dau niciun cent peste ce i-am oferit deja lui Wesley. Dacă nu acceptă, să fie sănătos! Dacă se răzgândește, să mă caute”, a spus Gigi Becali, patronul Stelei.

Hizo îl vrea și în 2012 la Vaslui

Antrenorul principal al vasluienilor, Viorel Hizo e convins că se va baza de brazilianul Wesley și în retur și că îl așteaptă pe atacant la reunirea echipei de pe 15 ianuarie. Tehnicianul Vasluiului le transmite stelilștilor că Wesley nu va risca să-și strice imaginea printr-o perioadă petrecută la gruparea roș-albastră. „Wesley nu e genul de jucător pe care să-l întorci cum vrei tu. Pe 15 îl veți vedea la Vaslui. Eu simt că Wesley nu va accepta oferta Stelei. Ä‚sta e feeling-ul meu. E un jucător determinant pentru noi. Nu poate să plece acum și după 7 luni să se trezească că nu mai reprezintă nimic. E foarte greu ca de la noi să plece unul din cei 8-9 jucători care au dus greul în ultimii ani”, a declarat Viorel Hizo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?