Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cu Sorina fostă Plăcintă și stomatoloaga Neagu, „Grindă” și-a găsit forța în dreapta!

Hai că s-au rezolvat lucrurile și în sfârșit putem sta liniștiți. Ion „Grindă” Ștefan și-a strâns echipă, domnule, toți unul și unul. Plecat din PNL după ce s-a ajuns om cu adevărat, grație cotizațiilor grase date pe unde a apucat, „Grindă”, ca politician corect ce îl știm, își caută oameni de valoare pentru Forța Dreptei, în care a intrat după un adevărat bâlci în PNL. Măcar poate noua echipă îi dă like, dacă nu chiar share la postările de pe Facebook, să nu mai fie discuții prin cartier.
Cei plini de forță, care au mers lângă cel mai bun ministru care a putut exista vreodată în tot acest univers, sunt oameni care, firește, vor să facă ceva. Nu, nu doar pentru ei, ci sunt deciși să facă o politică reală, țin parcă să ne convingă cuvintele înșiruite într-un comunicat de presă transmis via Ion „Grindă” Ștefan cui a fost dumnealui sigur că îl și bagă în seamă. Pur întâmplător, parte din oamenii care s-au așezat la dreapta sa sunt aceiași care au avut de câștigat, în stil propriu și personal, și până ca „Grindă” să se dezică de PNL și de oamenii care l-au votat pe aceste liste de l-au trimis încă o dată în Camera Deputaților.
Din acest „ghiveci”, nu putea lipsi Codruța Elena Neagu. O știți, doamna stomatolog care a condus Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” Focșani prin clipiri dese de gene și preocupări care de care mai diverse, fără legătură cu sistemul medical. Doamna a condus o vreme și activitatea unui centru de vaccinare anti-Covid din județ, dar acum se pare că nu prea mai are de unde apuca funcții, așa că a apucat calea Dreptei – tot e mai bine decât nimic. Adevărat, greu de spus ce funcție a apucat, posibil să nu se fi stabilit care ce face prin acest simulacru de partid răsărit în Vrancea. O fi făcând ce știe mai bine, posibil. Păcat că nu l-a luat cu dumneaei și pe principalul său susținător de la debutul politic, actualul subprefect Gheorghiță Berbece.
După cum spuneam, numai pricepuți pe plaiurile noastre. În fine, doamna Neagu nu este unicul stomatolog de top care îi ține companie lui „Grindă”. Un alt om care și-a primit partea în vremuri din fericire demult apuse este Constantin Gavriloiu, parașutat la un moment dat ca membru în Consiliul de Administrație al celui mai mare spital din Vrancea. Acum, este prezentat ca membru în „Conducerea județeană a filialei Forța Dreptei”. Stăm și ne întrebăm dacă în afară de cei din conducere, 16 la număr, mai este cineva care să facă parte din filială. Posibil ca restul să viseze cu ochi deschiși la onoarea de a-i ține mâna lui „Grindă”, dar le e teamă să nu își piardă funcțiile obținute cu atâtea sacrificii. Era să zicem umilințe. Nicio poză nu au avut împreună cei din conducerea forței lui „Grindă”, atât de tare s-au sincronizat înainte de a comunica ce ținte mai au prin județ.
Drept, drept, numele cel mai cunoscut nu este nici măcar cel al lui Ion Ștefan din această ciorbă reîncălzită și nițel râncedă, ci un altul: Sorina Bucuraș, cunoscută în trecut ca Plăcintă. Vă sună cunoscut, așa-i? Fost deputat PD-L, chiar ministru la un moment dat, până în 2012 când fiul său a dat un pic prin gard cu ceva scandaluri, iar doamna s-a retras din politică. Nu era doamna doar politician, ci conducea o afacere în confecții, așa că nu a rămas la acel moment fără activitate. Acum, în această nouă ipostază, rămâne de văzut.
La „și alții”, din gruparea lui „Grindă” mai fac parte Mihaela Dogaru – verișoara lui Nicu Tănase, Cristian-Alexandru Gâsculescu-Angheliu – finanțist de top rămas probabil pe dinafară la împărțirea posturilor tari din administrație și deci nemulțumit de modul în care se făcea politică în PNL, Laurențiu Ștefan Toroc Tătaru – pus de PNL să vegheze la situația din Parking ca membru în Consiliul de Administrație cu salariu, George Panțică – pus pe liste de PNL la alegerile locale din 2020 pentru Consiliul Local Focșani, Vasile Bâznă, Gheorghe Buleandră, Ninel Ciolan, Raluca Drăghici, Daniel Ene, Daniel Viorel Iacob, Andy Florin Tufaru, Marius Cristian Niculiță și Maria Ionelia Păduraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?