Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânărul adjudean strivit de propria maşină, trimis la Floreasca


   Studentul de 19 ani, din Adjud, care luni a fost implicat într-un accident de circulație, a fost trimis la Spitalul Floreasca din capitală. Starea de sănătate a lui Marian Gabriel T. era foarte gravă, iar medicii vrânceni au decis să-l trimită la București.
   Reamintim că luni, în jurul orei 10.30, un grav accident de circulație s-a produs în comuna Homocea. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, „Gabriel Marian T., de 19 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.
   Polițiștii au adăugat că mașina s-a rostogolit, iar tânărul a fost proiectat în afara autoturismului, care s-a răsturnat apoi peste el. ” La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de capacitate medie, dar și o ambulanță SAJ Vrancea. Pompierii militari au acționat pentru degajarea șoferului, găsit prins sub autoturismul care s-a răsturnat. Numitul Gabriel Marian T., în vârstă de 19 ani, politraumatizat, a fost preluat de echipajul de pe ambulanța SAJ și transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească”, spun pompierii vrânceni.
   Tânărul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Ieri, medicii au decis să-l trimită la București.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?