Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Gimnastică – Ioana Mihai, locul 2 și echipa de juniori III nivel 6, pe locul 3, la Campionatul Național!

Prima etapă a Campionatului Național de gimnastică artistică pe echipe și individual al Junioarelor III și II, exerciții impuse, care a avut loc în perioada 31 martie – 2 aprilie la Ploiești, a avut la start și sportive de la CSS Focșani, unul dintre cluburile de referință în gimnastica juvenilă din România. A fost prima competiție desfășurată după noul sistem competițional aprobat de Adunarea Generala a FRG și care presupune niveluri diferite de complexitate, A și B și cărora sportivele și antrenorii lor trebuie să se adapteze pentru a face performanță. 

Gimnastele de la Focșani au reușit câteva rezultate de apreciat. La individual compus junioare II nivel 4, Ioana Mihai, antrenată de profesorii Mirea Danțiș și Florin Roșioru, s-a clasat pe locul 2. Ioana, fiica antrenorului de baschet și director al LPS Focșani, Petruț Mihai, a avut un total de 47,317, cu 11,584 la sărituri, 9,433 la paralele (bară),8,333 la bârnă, 8,200 la sol și 9,767 la forță si mobilitate. Tot la individual compus, Karina Dondoi, eleva profesoarelor Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng, fiica altui antrenor de baschet, Cătălin Dondoi, s-a clasat pe locul 7 la junioare 4, iar la junioare III nivel 7, Daria Maria Cristea a încheiat concursul pe locul 7. 

În concursul pe echipe, CSS Focșani, în componența Beatrice Antonache – profesori Mirela Danțiș și Florin Roșioru, Melissa Scutaru, Ilinca Roșioru – profesori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Ana Maria Banu – profesori Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng, s-a clasat pe locul 3 la junioare III nivel 6.  

Coordonatorul Secției de Gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florn Roșioru mi-a spus că este mulțumit de modul în care sportivele s-au prezentat în concurs, fapt pentru care le felicită și le mulțumește colegilor pentru profesionalism și părinților fără de a căror susținere ar fi foarte dificil să facă performanță într-un sport precum gimnastica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?