Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Trei jucători de marcă în lotul echipei de minifotbal Arena


Ocupanta locului secund în Liga de minifotbal AutoVip, echipa Arena, antrenată de Jani Oltianu, a reușit să se întărească cu trei jucători valoroși. Este vorba despre Emilian Chivu (de la Voința DEEP SERV), Florin Stanciu și Ciprian Dumitriu (ambii veniți de la AS United). Obiectivul formației manageriate de Alexandru Nistoroiu, fiul fostului primar al Focșaniului, Neagu Nistoroiu este câștigarea fazei județene a Cupei României și trecerea de grupe la turneul zonal al Cupei.
Datorită modificarii calendarului de desfășurare a competițiilor naționale stabilit de Comitetul Executiv al Federatiei de minifotbal pentru sezonul 2015-2016, organizatorii Ligii de minifotbal AutoVip din Vrancea au decis ca prima etapă a sezonului de primăvară să aibă loc pe 28 februarie. La finalul turului, pe primul loc se află echipa Sanorom Bolotești, urmată de AS United și Arena. Primele 6 echipe clasate la sfârșitul jocurilor tur-retur vor participa în play-off pentru desemnarea campioanei Ligii de minifotbal AutoVip, sezonul 2015-2016.
Cupa României Grafit Decor va continua cu turul 2, alături de echipele calificate din Liga 2 vor intra în competiție și ultimele 5 echipe clasate la sfârșitul turului din Liga 1 pentru calificarea în turul 3 al cupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?