Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tenis – ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, concurente de pe cinci continente!


    Mai este o săptămână până când va fi dat startul în cea mai importantă competiție internațională care are loc, pentru a 13-a oară în județ, turneul de tenis, „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”. La 30 iunie, vor începe jocurilecelor 64 de competitoare de pe tabloul calificărilor. Iar la 2 iunie, 32 de jucătoare vor începe întâlnirile de pe tabolul principal la simplu, apoi, 16 perechi vor juca pe tabolul de dublu. Lista jucătoarelor de la „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, oferit de Primăria Municipiului Focșani și organizat cu susținerea Consilului Județean Vrancea, cuprinde nume mai mult sau mai puțin cunoscute publicului de tenis – „junioare și tinere senioare din Europa, Statele Unite ale Americii, America de Sud, Australia, Asia. Cea mai bine clasată dintre sportivele ce vor evolua la „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” este Ilona Ghioroaie, care a participat și la precedentele două turnee de la Focșani, ocupanta locului 391 WTA, și câștigătoare în acest an a turneelor de 15.000$ din Antalia, Turcia, și de la Sajur, Israel. O urmează patru jucătoare care ocupă poziții între 419 – Alexandra Perper, finalista din 2017 a „Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, și 450- Miriam Bianca Bulgaru”, este precizat într-un comunicat de presă al organizatorilor turneului. A patra jucătoare în ordinea locurilor din clasamentul WTA este o altă bună cunoștință a spectatorilor turneului, Irina Fetecău, locul 449, câștigătoare în acest an a titlurilor la simplu, la Cairo și la dublu, la Canberra. 
    Turneul de tenis care va avea loc pe Arenele George Bucuroiu din Focșani Sud, prezentată de Tenis Club Focșani și Federația Română de Tenis, și este dotat cu premii în valoare de 15 000 $ și 12 puncte WTA pentru câștigătoare „se bucură și de susținerea oferită de sponsorii principali Pandora, Premium Porc Group, Deep Serv, Crama Tata si Fiul de sponsorii  Scorpion, DJTS, Head, Rotary Varana, Migami, Artifex, Subway, Dulcofruct, Dili Beauty Shop ca și de partenerii Trattoria da Giuseppe, Tenuta Odobesti, Cerdac Cotesti, MonaFarm, Rompeisaj, Aqua Carpatica, Carrefour, Zboina, Rotaract, Interact, Tricotton Junior, C.J. al Elevilor”, cărora, „organizatorii le mulțumesc pentru că le sunt alături și că fac posibilă continuarea unui turneu internațional de mare tradiție ce menține Focșaniul pe harta locurilor importante cu tenis din țară și din lume.
mai este precizat în același comunicat.
    Intrarea la jocurile turneului va fi liberă, spectatorii putând beneficia ca și în edițiile anterioare, și de suprize și cadouri, pe care organizatorii le-au pregătit cu sprijinul sponsorilor și partenerilor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?