Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Taekwondo w.t. – Sportivii de la Dragon Taekwondo, de nouă ori pe podium la Campionatul Național!

  • Clubul focșănean a fost în competiție cu 11 sportivi care au câștigat trei medalii de argint și șase medalii de bronz

La Campionatul Național de Taekwondo w.t. pentru juniori și seniori, care au avut loc la București în zilele de 19 și 20 martie, AS Dragon Taekwondo Focșani a intrat în competiție cu 11 sportivi cu care a obținut nouă medalii – trei de argint și șase de bronz.   

La seniori, s-au clasat pe locul al doilea, pentru care au primit medalii de argint, Loredana Anghel, la -46 kg. și Cristinel Mălureanu, la -87 kg. Pe locul al treilea, cu medalii de bronz, au încheiat competiția Alexandru Pitulac, la -58 kg. și Teodor Marcu, la +87 kg.    

În întrecerea juniorilor, s-au clasat pe locurile trei la categoriile lor Andreea Enache, la -55 kg., Miruna Temelie, la -52 kg. și Silviu Rotaru, la -45 kg.  

La Turneul Republican, competiție pentru sportivii începători, Dragon Taekwondo a obținut o medalie de argint prin Mihai Stănescu, la -73 kg. și o medalie de bronz, prin Ioana Hondru, la -52 kg.

„Am pierdut două finale la seniori. Nu poți trece așa ușor peste asta, dar ce putem face? Trebuie să mergem mai departe și, poate și cu puțin noroc, data viitoare vom câstiga”, mi-a declarat Cristinel Mălureanu, antrenorul – medaliat cu argint – al sportivilor de la AS Dragon Taekwondo Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?