Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO: Futsal, Play-off, Liga 1 – Ciorăștiul a bătut în premieră Timișoara!

  • Sportul Ciorăși – CSF CFR Timișoara 3-1 (1-1)

Formații

Sportul Ciorăști: Cristian Marin – Dumitru Ion, Toma Vincene, Răzvan Crăciun, Fernando Dobre, Gică Dospinescu, George Pădure, Ștefan Lupu, Ovidiu Aramă, Marin Plugaru, Vlăduț Dudău, Florin Hălceanu, Andrei Mazilu, Florin Nistor.

Antrenor, Marius Cozma; antrenor pentru portari, Florin Ion

CSF CFR Timișoara: Theodor Lungu, Robert Lupu, Valentin Ilaș, KJoao Fernando, Norbert Trifan, Raul Filimon, Denis Dan, Stojan Milovac, Andrei Grosu, Gabriel Oliveira, Georgel David, Krisztian Boda, Bogdan Mihuț.

Antrenor, Robert Lupu

Sportul Ciorăști a reușit încă o performanță în premieră. A câștigat în fața echipei de futsal a Timișoarei. S-a întâmplat miercuri seara, în Sala Polivalentă din Focșani, în prima partida dintre cele două echipe din play off-ul Ligii 1. A fost un joc de foarte bună calitate între două formații care la ora meciului erau cam de același nivel, deși în sezonul regulat timișorenii câștigaseră de trei ori. În play-off, însă, au fost întrecuți de o echipă a Ciorăștiului care a avut o prestație solidă, cu care se putea impune la o diferență chiar mai mare. Sportul a deschis scorul în minutul 3:13 cu golul lui Răzvan Crăciun care a șutat – marcă înregistrată – de la 9 metri pe o diagonală scurtă cu care l-a surprins pe portarul oaspeților. CFR a egalat prin Gabriel Oliveira, plecat în cursă din propriul teren pe dreapta talonat de Ovidiu Aramă care nu l-a putut împiedica să șuteze imparabil: 1-1, în minutul 5:45. Meciul a continuat, spectaculos, cu șarje la ambele porți, însă apărările au fost de netrecut! În pauză s-a intrat cu un egal echitabil.

În echilibru a continuat partida și în repriza a doua, până în minutul 26:01, când excelentul Răzvan Crăciun a șutat cu stângul, puternic, mingea a lovit un apărător advers și a intrat în poarta Timișoarei peste portarul aflat în plonjon: 2-1. Oaspeții au pus apoi stăpânire pe terenul cedat deliberat de gazde, au avut posesie, dar nu au creat cu adevărat faze de gol. Au marcat tot ciorăștenii, la o combinație blitz pe contraatac la capătul căreia mingea a ajuns în zonă liberă la Ovidiu Aramă, în apropierea porții. Și a fost golul care avea să fie al victoriei: 3-1. Din minutul 26, CFR Timișoara a evoluat cu cinci jucători în câmp. A combinat steril pentru că gazdele s-au apărat impecabil și, mai mult, au fost în cel puțin trei situații din care ar fi putut majora scorul.

Al doilea meci al play-off-ului dintre Sportul și CFR va avea loc la Timișoara, la 28 martie, ora 18:00. Dacă vor câștiga timișorenii, va fi un al treilea joc, la 29 martie, tot la Timișoara. Dacă nu, atunci Sportul merge în semifinale. Sau dacă gazdele se vor impune în ambele meciuri de acasă, CFR Timișoara va merge mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?