Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Alertă la un bloc din Focșani după ce o tigaie și un prosop au luat foc

Pompierii vrânceni au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină la un bloc situat la intersecția străzii Anghel Saligny cu Bdul Unirii din Focșani. Motivul? O tigaie și un prosop de bucătărie au luat foc. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Conform pompierilor vrânceni, un bărbat de 70 de ani a refuzat transportul la spital. Din fericire, incendiul a fost lichidat la timp și nu au rezultat pagube materiale mari.

UPDATE! ISU Vrancea transmite: Un apel primit astăzi, 21 martie, în jurul orei 13:30 anunța izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul I într-un bloc de pe B-dul Unirii din municipiul Focșani. În cel mai scurt timp s-au deplasat la locul indicat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.
Ajunși la locul indicat pompierii au intervenit prompt, au pătruns în locuință unde au găsit un bărbat în vârstă de 70 de ani în stare conștientă, pe care l-au evacuat imediat și l-au predat echipajului SMURD, precum și o tigaie în flăcări uitată pe aragaz de la care s-a aprins și un prosop de bucătărie.
Echipajul SMURD a evaluat și a monitorizat bărbatul, care nu prezenta arsuri sau alte răni ca urmare a evenimentului, însă acesta a refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?