Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO: Futsal. Sportul Ciorăști – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Meci frumos, rezultat echitabil!

Sportul Ciorăști – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 3-3 (1-1)

Formații

Sportul Ciorăști: George Pădure, Fernando Dobre, Ștefan Lupu, Răzvan Crăciun, Toma Vincene, Cristian Marin, Miguel Constantin, Ovidiu Aramă, Florin Hălceanu, Andrei Mazilu, Alexandru Dudău, Marian Plugaru, Dumitru Ion, Florin Nistor.

Antrenori, Marius Cozma – principal, Florin Ion, pentru portari

Odorheiu Secuiesc: Andrei Grigoraș, Barna Kedei, Szilard Kanyo, Attila Balaszi, Tamaș Mikloș, Tamaș Jakab, Artur Galfi, Barna Vekaș, Hunir Szfarli, Attila Hegyi, Mate Csomor, Robert Tarkas.

Antrenor, Szoltan Jakab

Sezonul regulat al campionatului Ligii 1 la futsal s-a încheiat în Sala Polivalentă din Focșani marți, 15 martie, odată cu partida dintre Sportul Ciorăști și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, din ultima etapă a turului suplimentar. A fost o dispută de bun nivel, între două formații – așa cum s-a văzut în timpul meciului – de același calibru. Așa indică și rezultatul final! Însă harghitenii alcătuiesc, fără îndoială, o grupare mult mai puternică. Au o istorie bogată, au un lot valoros au câștigat de 12 ori din 18 jocuri în actuala ediție de campionat. Marți, aceste lucruri au trecut în plan secund pe terenul de joc, pentru că Sportul Ciorăști a dat o replică foarte bună. A condus-o în două rânduri, și-a creat mai multe și mai clare ocazii, din situații de unu la unu cu portarul advers care, transformate în goluri, i-ar fi adus victoria!

Primul gol le-a aparținut gazdelor: în minutul 2:44, după un fault la 12 metri de poarta Odorheiului, din lovitură liberă Răzvan Crăciun a tras tare pe centrul porții și mingea s-a dus în plasă. În minutul 9:32, tot din lovitură liberă, de la 10 metri, dar la poarta Sportului, Artur Balfi a egalat! În minutul 19,00, ciorăștenii au trimis mingea în stâlpul porții adversarilor și în pauză s-a intrat cu 1-1. În minutul 26:30, Ștefan Lupu a transformat în gol o altă lovitură liberă, de la 10 metri și s-a făcut 2-1. Peste două minute, la o fază din apropierea porții lor, gazdele au cerut lovitură liberă, s-au oprit, arbitrii nu au dat nimic, mingea a ajuns la Barna Vekas care a trimis-o în plasă de la jumătate de metru: 2-2. în minutul 35:35, după câteva mari ratări ale Sportului, portarul Odorheiului a aruncat lung, mingea a ajuns la Mate Csomor care, de lângă bară, a trimis-o în gol: 2-3. Gazdele au renunțat la portar, au atacat în cinci jucători, au pasat până au găsit breșa în apărarea oaspeților și, în minutul 18:45, Ștefan Lupu a reluat imparabil din apropiere și a făcut 3-3. Scor echitabil la capătul unui meci frumos. Încă unul din categoria celor care le-au adus ciorăștenilor victoria din partida cu United Galați și egalul cu Autobergamo Deva.

În play-off, miercuri, 23 martie, de la ora 18:45, Sportul Ciorăști va întâlni în Sala Polivalentă pe CSF CFR 1933 Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?