Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! 15 floriști români, inclusiv din Focșani, au realizat o inimă uriașă din trandafiri din Kenya

În acestă dimineață, 15 floriști români, printre care și Monica Simiciuc, florar decorator din Focșani, au realizat o inimă uriașă din 3.000 de trandafiri de grădină parfumați aduși tocmai din Kenya. Evenimentul s-a desfășurat la un mall din București, și face parte dintr-un manifest pentru pace la care au răspuns „prezent” orașe precum Londra, Berlin, Amsterdam sau New York. „Alina Neacşa este floristul Casei Regale a României şi unul dintre cei mai apreciați florişti pe plan internațional. Datorită Alinei și notorietății ei, am primit 3.000 de trandafiri de grădină parfumați din Kenya, aceștia fiind cei mai scumpi de pe piață.

Au confirmat participarea la manifest 40 de orașe ale lumii, printre care și Bucureștiul. La aranjamentul în formă de inimă s-au folosit, pe lângă trandafiri, 100 de legături de eucalipt și 120 de bucăți de burete floral, aranjamentul ajungând la aproximativ 3 metri înălțime. De la Focșani am participat eu, fiica mea Adina și două fete din echipa Hastag floral, Aurelia și Mariana. A fost o muncă de echipă, iar mesajul pe care vrem să-l transmitem este pacea”, a spus Monica Simiciuc.

Recunoscătoare pentru ajutorul primit și rezultatul obținut, Alina Neacșa le-a mulțumit tuturor participanților la eveniment printr-un mesaj: „Astăzi a fost o zi incredibilă în care ne-am «adunat» fără prejudecăți și fără concurență și am făcut parte dintr-o echipă internațională care, la acest moment a însumat 40 de orașe în care o inimă din flori naturale cu mesajul #lovenotwar a fost expusă în locuri publice. Fiecare florist desemnat și-a ales designul și florile. Eu mi-am ales și echipa care a fost wow. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, am simțit o energie maximă”. Aranjamentul va putea fi admirat și chiar fotografiat „încă trei zile de acum înainte, la Băneasa Shopping City”, a mai spus Monica Simiciuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?