Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

125 de refugiați ucraineni sunt cazați în acest moment în Vrancea. Căminul Colegiului „Valeriu D. Cotea” – spațiu de cazare, începând de astăzi

Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Focșani nu mai este de astăzi spațiu de cazare temporar pentru refugiați. În locul acestuia, va funcționa ca spațiu de cazare căminul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”, care are o capacitate totală de 120 de locuri. Modificarea vine în urma solicitării transmise de Primăria Municipiului Focșani, astfel încât în această dimineață, cu ocazia unei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată și condusă de Prefectul Nicușor Halici, a fost discutat și acest punct.

Potrivit celor expuse în ședință de Prefectul Nicușor Halici, Primăria Municipiului Focșani a pus la dispoziție, ca alternativă de cazare temporară, căminul de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”. Drept urmare, cei 30 de refugiați care sunt cazați în acest moment la „Gheorghe Asachi” vor fi găzduiți la „Valeriu D. Cotea”, centru de cazare care a fost deja operaționalizat și pus în funcțiune. Menționăm că, în acest moment, alți 21 de refugiați sunt cazați la Centrul Sovejana din Panciu. În același timp, 74 de refugiați sunt găzduiți de persoane fizice din Vrancea.

sursă foto și text: Instituția Prefectului Județul Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?