Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Volei, Divizia A2 – Fetele Focșaniului termină prima fază a campionatului pe locul 4 în Seria Est!

  • Bravol Brașov – CSM Focșani 2007 0-3 (17-25, 13-25, 15-25)
  • CSM Focșani 2007 va juca în prima fază a play-off-ului, cu ACS SportPlus Brăila, formația clasată pe locul 5

Voleibalistele Focșaniului – senioara Delia Cătălina Pădurean și junioarele Alessia Sima (căpitanul echipei), IlincaTeodora Știrbu, Andra Damaschin, Claudia Popa, Denisa Areena Cara, Miruna Andreea Pușcă, Alexandra Elena Diac, Alecsia Ioana Dimofte, Flavia Maria Obodariu, Cătălina Ciubotaru, Valeria Robu, Riana Ingrid Bobeică, Ioana Bădin au încheiat prima fază a Campionatului Național al Diviziei A 2 pe locul 4 în Seria Est. În prima fază a play-offului, fetele pregătite de antrenorii Cătălin Știrbu, Marian Apostu și Cosmin Popa vor întâlni ocupanta locului 5 în serie, ACS SportPlus Brăila.

Sunt prevăzute trei jocuri, dintre care, două, pe terenul echipei mai bine clasate, CSM Focșani 2007. Se califică formația care a câștigat de două ori ceea ce înseamnă că dacă una dintre echipe are victorii în primele două partide, a treia nu se mai dispută. Pentru voleibalistele focșănene, locul 4 în serie, care vine după calificarea în turneul semifinal al Campionatului Național de junioare constituie o frumoasă performanță. Dar performanța mai importantă o constituie jocul foarte bun al unor jucătoare care au crescut – în cea mai mare parte, împreună de la începuturile în volei. Câteva dintre ele au evoluat în echipa de senioare încă de acum două campionate, când CSM Focșani 2007 câștiga Seria Est și participa la Barajul pentru promovare în Divizia A – Alessia Sima, Ilinca Știrbu, Miruna Pușcă, Cătălina Ciubotaru, cu antrenorii Romina Coman și Marian Rădulescu.

În ultimul joc din prima fază a campionatului, sâmbătă, 5 martie, CSM Focșani 2007 s-a impus în deplasare, la Bravol Brașov, cu 3-0, scurt: 25-17, 25-13, 25-15. Esența unei posibile cronici a partidei o conține postarea de după meci de pe pagina de facebook Volley Focșani: ”În ultima etapa a sezonului regulat, echipa noastră s-a deplasat la Brașov unde a întâlnit in seria A2Est a Campionatului Național de volei senioare, echipa ACS Bravol. Într-un meci in care gazdele au avut unele jucătoare indisponibile, antrenorul echipei CSM Focșani a rulat tot lotul avut la dispoziție, iar fetele noastre s-au impus cu 3-0”.

Foto, Costin Corcoz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?