Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO! 47 de refugiați ucraineni, înregistrați deja la Centrul de Primire din Focșani, pus la dispoziție de CJ Vrancea


Centrul de Primire pentru refugiați de la Focșani, pus la dispoziție de către Consiliul Județean Vrancea, este locul în care familiile din Ucraina primesc asistență medicală, hrană și sunt direcționate către locurile de cazare disponibile din Vrancea.

Deja 47 de refugiați ucraineni au fost înregistrați  la Centrul de Primire pus la dispoziție în Focșani de către Consiliul Județean Vrancea. Ulterior, ei au fost cazați pentru a se putea odihni după zilele groaznice de care au avut parte.
„Suntem alături de familiile nevoite să-și părăsească țara în aceste vremuri cumplite prin care trec. Mulțumim tuturor instituțiilor, firmelor care oferă ajutor și Crucii Roșii Vrancea pentru implicarea alături de noi. De asemenea, mulțumim Primăriei Ciorăști (primar Nicolae Braicău) pentru asigurarea transportului refugiaților! Mulțumesc tuturor instituțiilor implicate în bunul mers al campaniei umanitare!“, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Toți vrâncenii care doresc să doneze alimente sau bani o pot face prin intermediul Crucii Roșii Vrancea (Focșani, Dimitrie Cantemir nr. 5, telefon +40237206960, cont bancar RO 28 BTRL RONCRT 00I 1030407 – Banca Transilvania, cod SWIFT BTRL RO 22 sau prin intermediul link-ului dedicat de pe site-ul: http://www.crucearosievrancea.ro

sursă video și text: facebook Catalin Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?