Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Ziua Naţională a Lecturii, marcată la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani

La Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, elevii și cadrele didactice au promovat lectura prin diferite activități. La ora 11, în toate clasele, cadrele didactice au organizat, împreună cu elevii, un moment de lectură. Elevii au fost anunțați, din zilele anterioare, să aducă fiecare câte o carte pentru Ziua Națională a Lecturii. Din aceste cărți ei au citit fragmente, fie individual, fie în grupuri mici.

Desfășurarea proiectului școlar „Lectura din pauză”. Elevii au adus de acasă, sau au împrumutat de la biblioteca liceului, cărțile preferate. Astfel, în timpul pauzelor, în diferite spații accesibile și agreate de ei, elevii au cunoscut lumea cărților. Scopul proiectului este de a-i determina pe elevi să descopere plăcerea de a citi și de a renunța în pauze la utilizarea telefoanelor mobile.

Dintr-o zi atât de importantă consacrată cărților nu putea să lipsească lectura din operele lui Eminescu. O activitate dedicată marelui nostru poet național s-a desfășurat, într-un cadru specific, în bibliotecă liceului.

Elevii de clasa a XII-a au beneficiat de această zi pentru a citi din operelor literare incluse în programa de bacalaureat.

 

Prof. Cezarina Nicodei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?