Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Futsal – Istoria nu s-a repetat! Sportul Ciorăști – Luceafărul Buzău 2-2 (0-2)

Formații

Sportul Ciorăști: Gică Dospinescu, Ștefan Lupu, Marian Plugaru, Dumitru Ion, Andrei Mazilu, Cristian Marin, Ovidiu Aramă., Florin Nistor, Răzvan Crăciun, Remus Popa, Toma Vincene, Florin Hălceanu.

Antrenori, Marius Cozma, principal, George Ioniță, secund

Luceafărul Buzău: Constantin Chivulescu, Cătălin Șerban, Marius Nicodim, Radu Burciu, Sorin Malaia, Fabian Riler, Paul Isac, Alin Bălan, Lucian Trăsnea.

Antrenor, Radu Burciu.

Sportul Ciorăști venea la întâlnirea din Sala Polivalentă de sâmbătă, 5 februarie, cu Luceafărul Buzău, din turul suplimentar la campionatului Ligii 1 la futsal, cu amintirea spectaculoasei răsturnări de scor din cea mai recentă întâlnire a celor două formații. În 18 decembrie 2021, tot în Sala Polivalentă, ciorăștenii câștigaseră cu 6-3 după ce la pauză aveau 1-3. De această dată, istoria nu s-a repetat decât în prima parte a meciului, în care gazdele au jucat lent, previzibil, cu o evidentă și inexplicabilă – timorare și au primit două goluri. Primul, în minutul 10:04, la o fază care nu anunța nimic, dar din care Cătălin Șerban a trimis mingea în poarta apărată de Gică Dospinescu. Al doilea gol a fost, practic, opera ciorăștenilor, care au au făcut faulturi și când a trebuit și când nu, au ajuns la cinci penalizări, cu care au rezistat din minutul 8 până în minutul 16. Atunci, Răzvan Crăciun a ținut în brațe un adversar, echipa sa a primit al șaselelea fault și din lovitura de la 10 metri care a urmat Marius Nicodim a făcut 0-2, scor, împotriva cursului unei prime jumătăți de partidă în care Sportul a jucat mai mult în terenul Luceafărului.

Partea a doua a meciului a început cu o formație gazdă care a iuțit puțin ritmul de joc și în minutul 23:24, Dumitru Ion a tras puternic la poarta Buzăului, mingea l-a lovit pe Radu Burciu și a intrat în poartă: 1-2. În minutul 26:10, Ștefan Lupu a reluat fulgerător sub transversală, din unghi, la colțul lung și a adus egalarea: 2-2. Timp pentru golul victoriei oricărei dintre echipe rămăsese suficient, însă acestea au fost mai bune în apărare decât în atac! Ciorăștiul a avut o mare șansă de gol, dar Ștefan Lupu a întârziat șutul din zonă centrală, de la 12 metri, cu poatra – pentru câteva clipe, goală a oaspeților. A pierdut momentul decisiv și meciul s-a terminat cu egalul care ajută pe Luceafărul Buzău să-și consolideze pozița a cincea în clasament.

Miercuri, 9 februarie, de la ora 16:00, Sportul Ciorăști va juca în deplasare cu CFF Clujana Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?