Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Grigorie Șușu este câștigătorul concursului „Monitorul îți plătește utilitățile‟

Luni, 31 ianuarie 2022, a avut loc extragerea concursului „Monitorul îți plătește utilitățile‟ desfășurat de cotidianul nostru în perioada 5-31 ianuarie 2022. Fericitul câștigător este Grigorie Șușu din Odobești care va primi contravaloarea facturilor la utilități: curent electric, gaze naturale, apă curentă și canalizare, în limita a 1.000 de lei. De menționat că această contravaloare va fi achitată pentru facturile din luna ianuarie.

Concursul „Monitorul îți plătește utilitățile‟ se adresează doar persoanelor fizice din județul Vrancea. Nu pot participa angajații SC MEDIA UNO SRL și nici rudele acestora. Prin semnarea talonului, vă dați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Îl felicităm pe această cale pe domnul Grigorie Șușu!

Concursul nostru continuă! Vă așteptăm să depuneți în continuare taloane la sediul nostru din Focșani, strada Tinereții nr.1 sau să le trimiteți prin poștă. Următoarea extragere va avea loc pe 28 februarie. Achităm câștigătorului concursului contravaloarea facturilor la utilitățile menționate, dar nu mai mult de o mie de lei. Concursul acoperă doar suma de maxim o mie de lei, chiar dacă totalul de plată depășește această valoare. Va fi achitată contravaloarea facturilor curente, primite de câștigător în luna februarie.

NU UITAȚI! Mai multe taloane, mai multe șanse! Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?