Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Futsal, Liga I – Sportul Ciorăști, prestație foarte bună în prima etapă a turului suplimentar!

  • CFR Timișoara – Sportul Ciorăști 4-2 (1-1)

Formații

Sportul Ciorăștii: Cristian Marin, Răzvan Crăciun, Ovidiu Aramă, Dumitru Ion, Vlăduț Dudău, Gică Dospinescu, Alexandru Cădaru, Fernando Dobre, Florin Nistor, Marian Plugaru, Florin Hălceanu,Andrei Mazilu.

CFR Timișoara: Demis Dan, Mădălin Triom, Theodor Lungu, Joao Fernandez, Valentin Ilaș, Robert upu, Norbert Tifan, Raul Gilimon, Krisztian Boda, Robert Matei, Rareș Nica.

În prima etapă a turului suplimentar al Campionatului Național de Futsal – Liga I, Sportul Ciorăști a jucat în deplasare la CFR Timișoara sâmbătă, 15 ianuarie. În precedentele întâlniri – din tur și retur, timișorenii se impuseseră și acasă și la Focșani, cu câte 4 goluri marcate. Atuul lor principal fusese de fiecare dată internaționalul Robert Matei, jucător de mare clasă care a condus impecabil jocul echipei sale pentru care a și a marcat. În partida de sâmbăta trecută, ciorăștenii au construit spectaculos și eficient, s-au apărat bine și s-au aflat la conducere, ca scor, până cu 7 minute înainte de final, într-un joc pe contre cu ambele formații evoluând în cinci jucători de câmp.

Până atunci, Sportul deschise scorul, prin Dumitru Ion, în minutul 13, iar timișorenii egalaseră în minutul 19 prin Robert Matei, cu un șut imparabil, în urma unei lovituri libere, oaspeții conduseseră din nou prin golul din minutul 26 al aceluiași Dumitru Ion iar CFR egalase la 2, tot prin Robert Matei, în minutul 34. Imediat, Sportul a atacat cu toți jucătorii de câmp în jumătatea adversă, portarul lor a avansat cu mingea până spre centrul terenului, a pasat, dar mingea fost interceptată de Fernandes care a trimis-o din propria jumătate în gol pentru 3-2. Oaspeții au forțat egalarea cu cinci în câmp, dar au pierdut din nou mingea și au fost pedepsiți de Robert Matei cu al treilea gol al său, cel de 4-2. Erau ultimele secunde de joc! CFR Timișoara a câștigat, dar echipa care a jucat mai mult futsal a fost Sportul Ciorăști!

După meci, pagina de facebook a Sportului Ciorăști a publicat comentariul: Am dat dovadă că suntem o echipă în creștere de experiență și formă. După ce am condus aproape tot meciul cu 1-0, apoi cu 2-1, am avut 4 lovituri în bară și ocazii singur cu portarul la scorul de 1 – 2, spre final, în ultimele 7 minute, experiența celor de la Timișoara a făcut diferența.

La 6 februarie, Sportul Ciorăști va juca în Sala Polivalentă cu Luceafărul Buzău.

Sursa foto: SportTim.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?