Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Rezultat mincinos!

  • CSM București – CSM Focșani 2007 24-23 (11-13)

Au marcat:

pentru CSM Focșani 2007: Marjanovic – 5, Hrimiuc – 4, Miroiu – 3, Mănescu – 3, Krstevski – 2, Marijanac – 2, Drăgan – 2, Eros – 2.

pentru CSM București : Tărîță – 11, Ungureanu – 3, Asoltanei – 3, Botea – 2, Rotaru – 2, Szasz – 2, Aslanian – 1.

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 a încheiat sezonul 2021 al Campionatului Ligii Naționale de handbal cu meciul disputat marți seara, în Sala Rapid din Capitală, în compania CSM București. A fost o partidă condusă de focșăneni vreme de aproape 50 de minute și întoarsă în cursul său firesc – victoria oaspeților – de câteva decizii eronate ale arbitrilor gălățeni Daniel Basso și Florin Tofan. Cum cei doi i-au mai defavorizat până acum pe focșăneni, ar putea fi invocată o rea credință manifestă și asumată. Ar putea fi invocată și lipsa lor de valoare. Și într-o situație și în alta conducătorii arbitrajului de handbal din România erau datori să delege la un meci de importanța celui de marți seara arbitri adevărați, ale căror decizii să nu poată fi puse la îndoială de nici una dintre combatante. Nimeni de la acest nivel al arbitrajului nu-și va asuma vreo răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat la finalul întâlnirii dintre CSM București și CSM Focșani 2007 din etapa a doua a returului campionatului și încheiat cu victoria bucureștenilor în urma unei lovituri de 7 metri acordată în circumstanțe cel puțin discutabile cu 2 secunde înainte de terminarea meciului.

Despre meci, mai este de spus doar că doar CSM Focșani 2007 a avut, cu întreruperi episodice, un avans de 2-3 goluri până în minutul 45, după care faulturi comise de bucureșteni asupra atacanților oaspeți la linia de 7 metri și în situația de aruncare la poartă au rămas nesancționate și s-au transformat în goluri pentru gazde. După 22-19 în minutul 55:21, CSM 2007 a egalat la 23 cu 9 secunde înainte de epuizarea timpului de joc. CSM București a terminat câștigătoare, dar echipa mai bună a fost a Focșaniului, care a demonstrat că are valoarea pentru a se bate la locurile de sus ale clasamentului Ligii Naționale, cu sau fără voia conducătorilor handbalului din România.

Echipa focșăneană a intrat, ieri, în vacanță până la 10 ianuarie 2022 când se va reuni și va relua pregătirea pentru dificilul program din prima parte a anului viitor, când va avea de disputat și jocurile din runda a patra a Cupei Europene EHF!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?