Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și FOTO! PNL-iștii și doamna vice USR au pus-o de o mare petrecere; în pandemie. C-așa-i în fotbal!

N-au mai putut aștepta PNL-iștii din Consiliul Local Focșani să ni se relaxeze restricțiile impuse în urmă cu o lună de propriul guvern, așa că miercuri, 8 decembrie, au pus de-o petrecere pentru a sărbători… de toate. Aparent, fotbaliștii de la CSM Focșani 2007 au dorit să marcheze finalul de an și de tur în Liga a 3 a. Nu finalul de an competițional sau vreo siguranță a unei reușite, ci pur și simplu o „mică” petrecere pentru ca toți susținătorii PNL-iști să fie mulțumiți. Cu toate acestea, clubul încă nu are bani, iar unii dintre jucători nu și-au mai încasat salariile de două luni, deși „susținătorii” clamează sus și tare (urlând, am spune noi), că își dau sufletul pentru ca CSM 2007 să fie îndestulat. În realitate, CSM are grave probleme financiare, tocmai din cauza PNL-iștilor formați majoritate în CL Focșani, împreună cu USR. Motiv numai bun de petrecere. Miercuri, cât încă unii dintre noi stăteam cuminți în case sau eram nevoiți să scoatem certificatul verde pentru a intra în anumite locații, a fost închiriată o sală la un restaurant din Focșani, începând cu orele 17.00 – până când a plecat și ultimul client.

Una peste alta, deși aparent se sărbătorea ceva într-un cadru prietenos și cald, singurele invitații au fost făcute pe baza culorii de partid. În condițiile în care în anii trecuți, de bun simț, erau invitați toți consilierii locali, dat fiind că CSM Focșani 2007 este totuși în subordinea Consiliului Local, anul acesta lista a fost scurtată cât s-a putut, „sigur” din cauză de pandemie. Așa se face că s-au pierdut invitațiile către consilierii PSD și chiar către primarul Cristi Valentin Misăilă, dat fiind că din fotografiile publicate de „susținători” pe Facebook și din filmulețe rezultă că singurii care știu a face galerie pentru fotbal sunt cei din PNL sau cei agreați de PNL. Și în realitate se pare că spațiul nu a fost suficient de mare pentru ca să încapă și altcineva în afară de câțiva „afaceriști” – agreați de PNL, directori de instituții – impuși de PNL, și consilieri locali/ județeni PNL. Totodată, în sală, la o masă (vorba aceea, mai retrasă), și-a găsit loc și doamna viceprimar Alexandra Tătaru – care aparent e (încă) la USR. Doar nu era să scape ocazia… Plus că dansul face bine la siluetă.

E adevărat, „petrecerile” din ceilalți ani nu erau chiar așa fastuoase, ci se marca, de bun simț, încheierea unui an. Nici pandemie nu era și nici restricții orare sau de altă natură. Și, cum s-a băut doar apă plată cu lămâie (vinul era în cofere, whisky-ul în sticle) și s-a respectat meniul de post, sursele noastre ne-au relatat că distracția s-a întins nițel bine după ora 21.00, adică ora până la care se putea petrece; pentru muritorii de rând, desigur. Acompaniați de muzică plăcută auzului, pe ritmuri lăutărești live, invitații simandicoși au dansat de au rupt podelele. S-a mâncat și tort, pentru că așa e tradiția. Or fi pus mână de la mână, or fi luat pe datorie toate cele de mai sus, dar nu mai contează.

Din informațiile noastre, nu ar fi pentru prima dată când admiratorii PNL-iști din CSM Focșani se simt suficient de viguroși încât să încalce măsurile impuse de pandemia de coronavirus, uneori sprijinul necondiționat de pe stadion încheindu-se mult după lăsarea întrunericului, ca să nu le pice greu băieților grătărelul și vinuțul. Sau fasolea cu ciolan, de 1 Decembrie, de exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?