Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Zara lansează „AZ Collection”, prima sa colecţie din „metavers” destinată generaţiei Z

Firma vestimentară spaniolă Zara a lansat colecţia „AZ Collection”, în colaborare cu brandul sud-coreean Ader Rerror, un proiect care va avea o replică în „metavers” şi care îşi propune să îi cucerească pe tinerii din aşa-zisa Generaţie Z, relatează EFE. „Designul ilustrează stilul de viaţă al oamenilor ale căror personalităţi sunt croite de experienţe simultane din lumea reală şi din cea virtuală”, notează marţi firma spaniolă pe site-ul său.

Colecţia, care este disponibilă din 7 decembrie pe site-ul mărcii spaniole, va putea fi admirată şi pe Zepeto, o platformă online ce permite generarea de avataruri şi crearea de lumi imaginare. AZ Collection, cu accente unisex şi caracterizată prin croieli ample şi comode, este formată din articole vestimentare pentru iarnă. Noua colecţie Zara, marcată de un stil îndrăzneţ şi avangardist, propune pantaloni, paltoane şi hanorace supradimensionate. Preţurile variază între 199 de euro pentru o canadiană matlasată şi 39,95 de euro pentru o şapcă.

Ader Error, lansată în 2014, este una dintre mărcile coreene cele mai de succes din ţară, mai ales în rândul tinerilor. Incursiunea în lumea virtuală operată de compania Zara nu este prima de acest fel din industria modei.

Firma suedeză H&M a lansat o colecţie vestimentară virtuală inspirată din universul „Animal Crossing”, jocul video dezvoltat de Nintendo. Totodată, există deja şi alte mărci prezente pe platforma Zepeto, precum Gucci şi Nike.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?