Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Finalizarea proiectului „Inovarea pentru diversificarea serviciilor firmei DIACARN DISTRIBUTION”

Comunicat de presă

Data 26.08.2021

Finalizarea proiectului „Inovarea pentru diversificarea serviciilor firmei DIACARN DISTRIBUTION”

DIACARN DISTRIBUTION S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Inovarea pentru diversificarea serviciilor firmei DIACARN DISTRIBUTION ”, cod MySMIS 132436, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivele proiectului sunt:

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea firmei DIACARN DISTRIBUTION prin introducerea de servicii noi, în vederea extinderii pieței și creșterii cotei de piață. Îndeplinirea obiectivului general propus va determina creșterea gradului de satisfacție a clienților față de serviciile oferite de firmă, precum și extinderea pe piața locală și națională.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

-Sprijinirea comunităţii locale în sensul ocupării forţei de muncă, prin creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5;

-Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi creşterea eficienţei energetice prin utilizarea surselor regenerabile de energie și măsuri de minimizare a deșeurilor;

-Creşterea patrimoniului firmei prin achiziţia de active.

Rezultatele proiectului au fost acelea de a crește numărul mediu de salariați, de a realiza măsuri de eficiență energetică și minimizare a deșeurilor generate, precum și dotări privind accesibilizarea persoanelor cu dizabilități, dotarea noului punct de lucru cu utilaje specifice activității noi de lucrări de pregătire a terenului.

Valoarea totală a proiectului este de 1.510.564,58  lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 804.231,17  lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii a fost acela de îmbunătăți calitatea mediului înconjurător, de a creşte eficiența energetică prin utilizarea surselor regenerabile de energie, măsuri de minimizare a deșeurilor, achiziția de noi active-utilaje specifice activității și prin crearea de noi locuri de muncă.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: MARALOIU GEORGETA – Administrator, Tel: 0730080669, Email: geta.maraloiu@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?