Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! Parcul Joffre din Mărășești, aflat într-un proces de modernizare, a fost din nou VANDALIZAT

Primăria Orașului Mărășești a postat pe pagina oficială de facebook mai multe imagini surprinse în Parcul Joffre, în care apar corpuri de iluminat stradal sparte și coșuri de gunoi deteriorate. Nu e prima oară când Parcul Joffre, aflat într-un amplu proces de modernizare, este vandalizat. Primăria apelează la implicarea locuitorilor orașului, pentru menținerea curățeniei în spațiile verzi și pe aleile parcului, cât și pentru identificarea autorilor acestor acte de vandalism:

„Stimați cetățeni, din păcate este nevoie să vă aducem la cunoștință noi vandalizări în Parcul Joffre, cel mai mare parc din orașul Mărășești, aflat în curs de modernizare.
Nici nu am ajuns la recepția lucrărilor și ne confruntăm cu astfel de situații neplăcute.

Parcul Joffre are o semnificație aparte pentru oraș, prin istoria sa, suprafață foarte mare, poziționarea și aspectul deosebit dat de copacii care au crescut de-a lungul timpului.

Ne dorim ca acest parc să-și recapete splendoarea de altădată și să fie amenajat și dotat pe o durată lungă de timp, un proiect de care să se bucure chiar și copiii noștri!

Pe această cale, apelăm la spiritul civic al tuturor pentru a menține curățenia pe aleile parcului și spațiile verzi, cât și în jurul parcului. De asemenea, vă rugăm să raportați la sediul instituției noastre, orice informație cu privire la acte de vandalism asupra dotărilor parcului, dacă ați fost martor.

Suntem cu toţii responsabili pentru asigurarea unui mediu curat şi sănătos, în cadrul orașului nostru.
Avem speranţa că prin implicarea fiecărui locuitor în păstrarea curăţeniei şi în protejarea mediului înconjurator, orașul Mărășești va deveni orașul la care visăm cu toții.

Cu stimă,
Primăria Orașului Mărășești”

 

sursă foto și text: Primăria Orașului Mărășești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?