Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Handbal – Severă corecție din partea campionilor!

  • Dinamo București – CSM Focșani 2007 42-24 (21-11)
  • Un duș bun, după meciurile reușite cu HCBuzău

Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu – Marjanovic, Mocanu, Țuțu, Pătru, Ragea, Rață, Popovici, Gramatic, Drăgan , Hrimiuc, Marijanac, Makrishin, Krstevski, Mănescu, Eros, Miroiu, Nuțu. Nu au jucat Marocico, accidentat, Cozorici și Pușcașu.

Partida amicală de sâmbătă, 7 august, dintre Dinamo București și CSM Focșani 2007, din Capitală a fost a doua din  intersezon pentru gazde și a treia pentru oaspeți. Focșănenii avuseseră două jocuri cu evoluții bune spre foarte bune cu buzoienii, unul câștigat, celălalt pierdut, în timp ce dinamoviștii întâlniseră nou promovata CSM Alexandria. În meciul de sâmbătă, Dinamo s-a impus cu un sever 42-24 (21-11), grație valorii sale foarte ridicate, dar diferența de scor a avut asemenea proporții și pe fondul unor numeroase erori de pasare a mingii și ratări în atac ale focșănenilor, aproape toate transformate în contraatacuri dinamoviste fără replică. Este de apreciat că formația focșăneană a etalat o apărare bună, agresivă, insuficientă pentru a micșora distanța în goluri între cele două echipe.

Comentariul de după meci de pe pagina de facebook Dinamo București aprecia că ”A fost un meci cu ritm bun, in care Xavier Pascual a rulat toți cei 15 jucători avuți la dispoziție”. Este de aplaudat că focșănenii au fost parte a unui meci cu un ritm bun. Și a cărui parte pozitivă este că are menirea să-i aducă la realitate, să le facă, după meciurile reușite cu buzoienii ”un duș bun” așa cum aprecia profesorul Viorel Ciubotaru. Următoarele jocuri ale CSM Focșani 2007 vor fi în turneul de la Vaslui, din 14 și 15 august.

          Sursa foto – Facebook /Dinamo București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?