Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Fotbal, Liga a III-a – Brian Lemac iese astăzi din spital!

Pe propria pagină de facebook, vârful de atac și căpitanul CSM Focșani 2007, Brian Lemac, grav accidentat în amicalul de sâmbătă cu Viitorul Ianca, aflat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, a postat, joi, 5 august: ”Scriu aceste cuvinte plin de recunoștință și mulțumire pentru toate mesajele, gândurile și încurajările primite de la voi! Înseamnă foarte mult pentru mine să văd câți oameni mi-au fost și îmi sunt alături în aceste momente! Operația a decurs bine, iar mâine voi fi externat! Urmează poate cea mai grea perioadă pentru mine, luni bune de recuperare, dar sunt încrezător că voi reveni în forță!”

Bărbat puternic, Brian Lemac are un optimism susținut și de foarte multele încurajări și cuvinte de apreciere primite de la prieteni, susținători ai săi și ai echipei focșănene sau de la alți oameni care au fost impresionați de gravitatea accidentării – fractură de tibie și peroneu. Impresionați și de bărbăția cu care Brian a reacționat când și-a dat seama ce i s-a întâmplat!

Așa cum am mai făcut-o în relatarea de după meciul în care a fost accidentat, în numele cititorilor Monitorului de Vrancea îi doresc lui Brian să se facă sănătos cât mai repede și să revină pe teren în cea mai bună formă a sa! Are ani mulți de carieră – si performanță – în față. Îl așteaptă să-i parcurgă cu goluri multe și în echipe de top, așa cum îl îndreptățesc și calitățile și valoarea sa demonstrată și la Focșani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?