Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

S-a urcat băut la volan pentru a merge să își viziteze la spital iubita însărcinată. Alcoolemia de 2,80 g la mie l-a trimis direct în instanță

Un vrâncean de 37 de ani din Răstoaca trebuie să explice în fața judecătorilor gestul său inconștient de conduce sub influența băuturilor alcoolice, chiar dacă a avut o scuză cât de cât plauzibilă. Însă alcoolemia de 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat și de 2,80 g la mie în sânge nu a fost tocmai în concordanță cu varianta sa, anume că băuse câteva beri cu ore bune înainte de a urca la volan pentru a-și vizita iubita însărcinată la spital, așa că acesta a fost trimis în judecată. Cu atât mai mult cu cât, din ce se arată în rechizitoriu, bărbatul este cunoscut cu antecedente, după ce în 2019 a fost condamnat definitiv la un an cu suspendare pentru ultraj asupra a trei polițiști, pe unul dintre aceștia amenințându-l chiar cu cu un topor.

De această dată, vrânceanul este acuzat că, în martie anul acesta, a condus pe drumurile publice un autovehicul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost oprit pe Bulevardul București din municipiu la 9 dimineața și, pentru că mirosea a alcool, a fost testat. Ulterior, din ce a explicat acesta, într-adevăr băuse, însă începuse o mică petrecere în seara precedentă, consumând între orele 21.00 și 04.00 la locuința sa 7, 8 beri de 500 ml. Iar atunci când a fost oprit în trafic a mai explicat și că se ducea la spital pentru a-și vizita iubita care era însărcinată în 5 luni și jumătate și care fusese preluată de ambulanță în jurul orei 3 dimineața.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?