Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO! Peste 50 de mașini implicate într-un carambol pe Autostrada Soarelui; 17 persoane rănite; Traficul, blocat pe sensul spre mare

Un carambol în care au fost implicate peste 50 de autoturisme s-a produs vineri pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. Un număr de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost rănite în urma carambolului.

Patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, fiind implicate în total 52 de autoturisme în care se aflau 146 de persoane, a anunţat, vineri, ISU Dobrogea. Centrul Infotrafic precizează că traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, autorităţile recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti – DN 3 – Constanţa.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, că, în urma carambolului de pe A2, a fost declanşat plan roşu şi plan alb la Constanţa şi, până la acest moment, 14 persoane au fost evaluate medical, iar trei au fost transportate la spital.

„Planul roşu a însemnat trimiterea de la Constanţa a unui număr mai mare de echipaje de prim-ajutor de terapie intensivă mobilă – un echipaj şi 13 echipaje de la serviciul de ambulanţă, iar din judeţele limitrofe – din Ialomiţa, s-au trimis echipaje de descarcerare de prim ajutor şi de pompieri de stingere şi s-au trimis şi de la Călăraşi maşini de descarcerare şi de multiple victime, iar de la Bucureşti s-au trimis zece maşini de tip B, două maşini de terapie intensivă de tip C, un post medical avansat, o maşină de multiple victime şi o maşină de descarcerare”, a mai spus Arafat.

Şeful DSU a adăugat că un elicopter de la Galaţi a fost trimis la locul accidentului pentru sprijin.

Sursa foto: Info Trafic 24

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?