Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

COD GALBEN de ploi torențiale, descărcări electrice, grindină și vijeli, în Vrancea și în alte 11 județe. HARTA zonelor afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, la ora 10.00, un COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil de astăzi, 28 iunie, ora 12:00, până la ora 22:00. Potrivit meteorologilor, în acest interval vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, grindină și vijelii. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp.

MESAJ 1
ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată
Interval de valabilitate: 28 iunie, ora 12:00 – 28 iunie, ora 22:00
Zone afectate: conform textului și hărții

 

În intervalul menționat, în nordul Munteniei, în sud-vestul Moldovei și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină și vijelii. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp.
Notă: manifestări de instabilitate atmosferică vor mai fi pe alocuri și în Transilvania, Oltenia, Dobrogea, sudul și estul Munteniei și restul Moldovei.

sursă hartă și text: meteoromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?