Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Focșani. Și-a lovit soția după ce aceasta îl rugase să facă ceva reparații prin casă

Temperamentul iute l-a adus pe un focșănean în fața instanței de judecată pentru violență în familie, victima acestuia fiind chiar soția sa. În prezent cei doi sunt divorțați, de la incident trecând deja mai bine de un an. Din ce se arată în rechizitoriu, focșăneanul și-a lovit consoarta cu pumnii în noiembrie 2019, pe când se aflau la domiciliu. În urma loviturii, femeia a ajuns la spital însoțită chiar de fiica lor. Ulterior, partea vătămată și-a scos certificat medico-legal, din care rezultă că a avut nevoie de 12, 14 zile de îngrijiri medicale. Oamenii legii nu au fost anunțați imediat, partea vătămată făcând plângere la poliție după câteva zile.

În timpul anchetei s-a stabilit că totul a plecat de la un lucru aparent banal: femeia îl rugase pe inculpat să repare lumina dintr-o magazie, moment în care acesta s-a enervat și a bruscat-o, lovind-o de perete. Și, după ce partea vătămată a plecat în bucătărie pentru a nu da curs discuțiilor aprinse, inculpatul ar fi mers după ea și ar fi lovit-o cu pumnul în față. După acest moment, inculpatul a plecat de acasă și, conform mărturiei fiicei sale, ar fi sunat-o pe aceasta și i-a povestit în mare ce a făcut, rugând-o totodată să îi transmită mamei că regretă și să îi ceară scuze din partea sa.

Iar în timpul cercetărilor nu doar fiica celor doi a dat declarații în cauză, ci și o parte dintre vecini, care au arătat că inculpatul începuse să bea de la o vreme, iar de aici cei doi se certau mai des. Și, chiar dacă nu au fost martori la conflict, vecinii au declarat că au văzut-o ulterior pe partea vătămată cu vânătăi. Inculpatul nu a negat fapta sa, însă a avut o explicație. Astfel, a spus că soția sa încercase să îl lovească și atunci și-a pierdut cumpătul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?