Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Judo – CS Unirea Focșani, cu trei sportive la cupe europene!

Trei dintre cele mai bune judoka din România la categoriile lor de vârstă și de greutate, Giorgia Hagianu, Denisa Marin și Iulia Moldoveanu, de la CS Unirea Focșani, elevele senseiului Adrian Moldoveanu, vor participa în zilele de 19 și 20 iunie la puternice competiții europene. Giorgia, la 48 kg. și Denisa, la 70 kg. vor evolua la Cupa Europeană de juniori, la Satajevo, în Bosnia-Herțegovina, iar Iulia va concura la 48 kg. la Cupa Europeană pentru cadeți la Porec, în Croația.

Toate cele trei sportive uniriste au mai participat la competiții de acest nivel. Giorgia Hagianu s-a clasat a treia la Cupa Europeană de cadeți de la Gyor în 2019, a câștigat medalia de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European în 2019, an în care s-a clasat pe locul al treilea și la Cupa Europeană de cadeți, la Cluj-Napoca. Denisa Marin a terminat pe locul al doilea la Cupa Africii pentru cadeți în 2018 și a fost a șaptea la Cupa Europeană pentru juniori, în 2019.

Iulia Moldoveanu, mezina grupuluii celor trei, a participat la Cupa Europeană pentru cadeți de la Gyor, în 2019.

          Giorgia Hagianu, Denisa Marin și Iulia Moldoveanu sunt de multe ori medaliate cu aur, argint sau bronz la competiții naționale sau internaționale, altele decât cele prezentate mai devreme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?