Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Tânăr din Panciu, reținut pentru furt din locuințe

             Miercuri, 2 iunie a.c., poliţişti din cadrul Polișiei Orașului Panciu au reţinut un bărbat în vârstă de 22 de ani, bănuit de săvârşirea unor infracțiuni furt din locuințe.

 În cursul zilei de ieri, poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Panciu au acționat pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, a fost identificat un bărbat de 22 de ani, din orașul Panciu, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2020-iunie 2021, cel în cauză ar fi pătruns fără drept în mai multe locuințe din orașul Panciu, de unde ar fi sustras diferite bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat.

Extinzându-se investigaţiile, s-a stabilit că bărbatul se află sub măsura controlului judiciar, în cadrul unei alte cauze penale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Comunicat IPJ Vrancea, 3 iunie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?