Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii s-au oprit la primul tur preliminar!

  • CSM Focșani 2007 – Suporter Club Oțelul Galați 0-2 (0-1) 

Lotul CSM Focșani 2007: Mălin Norocea, Cristi Budeșteanu, Munteanu, Valentin Partenie, Călin Badașcă, Teodor Dănilă, Cătălin Tobă, Sorin Preda, Lorenzo Stoica, Iulian Cristea, Drașoș Damache, Cristi Avram, Narcis Păun, Rareș Joghiu, Mirel Ungureanu, Ovidiu Florin Hălceanu, Ianis-Andrei Boțu, Adrian Gurău, Luis Axenie.

Fotbalul focșănean a intrat în pauză competițională. Vineri, 28 mai, de la ora 12:00, ultima formație de fotbal rămasă în concurs, cea a juniorilor U 17 de la CSM 2007 a disputat ultimul joc din ediția de campionat 2020-2021. În primul tur preliminar de după încheierea meciurilor din serii și înaintea turneului final, jucătorii pregătiți de Elvis Ilaș au întâlnit pe Suporter Club Oțelul Galați, prima clasată în seria a 4-a a campionatului. Grupare cu joc solid, în mod evident mai experimentată, Oțelul a câștigat cu 2-0, după ce la pauză conducea cu 1-0. Golurile au fost înscrise în momente în care gazdelelor le-a slăbit nivelul de concentrare: în ultimul minut al primei reprize, imediat după o mare ocazie de gol a lor, au fost surprinși neorganizați în apărare; al doilea gol gălățean a venit la 5 minute de la începerea părții a doua, marcatorul profitând de lejeritatea marcajului focșănenilor. 

Nu a fost, însă, o victorie facilă, pentru că gazdele, cu talie inferioară, dar cu un joc de construcție elaborat, au pasat bine, au dus mingea de multe ori până în preajma porții oțelarilor. Pe fondul dominării pe care au exercitat-o într-o bună parte a meciului, și-au creat trei-patru ocazii din care ar fi putut marca față de tot atâtea ale oaspeților. Nu au reușit să fructifice, însă au arătat calități care îi pot ajuta să devină fotbaliști. Cu siguranță că în actuala generație U 17 a CSM Focșani 2007, ca și la celelalte echipe de juniori ale clubului sunt mulți jucători ce pot urca în doi-trei ani spre formația de seniori. Dacă ar fi avut mai multe meciuri în picioare și mai multă încredere în ceea ce pot, probabil că ar fi obținut mai mult de la meciul eliminatoriu de vineri, din fața Oțelului, formație care are mari șanse să intre în turneul final!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?