Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Handbal juniori 2 – Focșănenii joacă pentru calificarea în turneul final!

  • Turneu în Sala Polivalentă în perioada 21-23 mai

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Zaharia – Dochioiu, Gogonea, Feraru, Golea, Bari, Valentin Bogdan, Bouroș, Denis Bogdan, Prundiș, Gheorghiță, Gavrilă, Baciu.

Antrenori, Marius Partene și Iulian Neață

Sala Polivalentă găzduiește, de astăzi până duminică, returul Seriei Valoare 1 a Campionatului Național de juniori 2. Miza este calificarea în turneul final al Campionatului Național în care vor urca primele două clasate în fiecare dintre turneele retur și cele mai bune două formații clasate pe locurile 3. În seria de la Focșani vor juca CSU din Suceava, CSM Focșani 2007, CSS Sighișoara, ACS Transilvania Brașov, CSS Făgăraș, CSS Medgidia. Întrecerea din aceste zile începe cu CSU din Suceava, pe primul loc cu 23 puncte, urmată de CSM 2007, cu 23,5 puncte, CSS Sighișoara, cu 17 puncte, ACS Transilvania Brașov, cu 14,5 puncte, CSS Făgăraș, cu 13 puncte și CSS Medgidia, cu 8 puncte.

Așa cum arată punctajul, sucevenii sunt calificați în turneul final, focșănenii au, apoi, cele mai mari șanse de promovare, în timp ce sighișorenii au șanse foarte mici pentru intrare în ultima etapă a campionatului! În tur, focșănenii au câștigat prin neprezentarea brașovenilor și au făcut scor mare în meciul cu făgărășenii, 53-36 și s-au impus cu 34-30 în fața sighișorenilor.

CSM Focșani 2007 va juca astăzi, 21 mai, de la ora 12:00, cu ACS Transilvania Brașov, mâine, 22 mai, de la ora 13:10 cu CSS Făgăraș iar duminică, 23 mai, de la ora 10:00, cu CSS Sighișoara. Tinerii handbaliști pregătiți de Marius Partene și Iulian Neață, care au reușit promovarea în turneul final al Campionatului Național de juniori 1, vor să repete performanța și la categoria lor de vârstă. Antrenorul Marius Partene mi-a spus că focșănenii vor juca pentru a câștiga toate cele trei meciuri pentru a-și consolida poziția a doua în clasament și a evita eventuale emoții legate de calificare. Nivelul de joc la care au ajuns le permite acest lucru!

Jocurile turneului din Sala Polivalentă se vor disputa fără spectatori. Pentru că așa prevede Protocolul medical. Toate meciurile pot fi urmărite, însă, în direct, în transmisie online pe paginile de facebook CSM Focșani 2007 Oficial, Iordache Virgil și pe pagina youtube Iordache Virgil. La solicitarea CSM Focșani 2007, Federația Română de Handbal a fost de acord cu transmisiile!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?