Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Bătaie în fața unui salon de cosmetică. Agresorul era bănuit și că a sechestrat o tânără

Bătaie în toată regula în fața unui salon de cosmetică din județ, incident în urma căruia un bărbat a fost un pic „șifonat”, iar un altul a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe. Cireașa de pe tort a fost și o acuzație de lipsire de libertate adusă inculpatului, pe care însă procurorii au clasat-o, dat fiind că tânăra care se presupunea a fi fost răpită era majoră și luase de una singură decizia de a pleca cu cel care îi era iubit de 2 ani și cu care părinții nu erau de acord. Un fel de Romeo și Julieta în variantă mioritică, pe plaiurile vidrene, fără sinucideri sau alte violențe duse la extrem.

Incidentul a avut loc în luna iulie anul trecut, în apropierea unui salon de cosmetică situat pe raza comunei Vidra, bărbatul agresat fiind cel care le însoțise acolo pe fata despre care s-a spus ulterior că ar fi fost răpită și pe mama acesteia. Din ce s-a constatat în timpul anchetei, între agresor și partea vătămată existau ceva neînțelegeri de ceva vreme, iar la finalul conflictului tranșat în acea zi, bărbatul lovit a avut nevoie de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. Inițial, partea vătămată a sunat la 112 pentru a reclama că prietena sa, originară din Vizantea Livezi, ar fi fost răpită de persoane necunoscute, iar el a fost lovit.

La scurt timp, polițiștii au dat de urma tinerei și astfel s-a deslușit misterul, tânăra declarând că a plecat de bună voie cu iubitul său, care ulterior a devenit inculpat în cauză. În timpul anchetei, bărbatul agresat și-a adus aminte și cine îl lovise, ba chiar a indicat inclusiv că fratele inculpatului a participat activ la scandal. Varianta aceasta nu a mai fost susținută însă de niciun martor, așa că dosarul a ajuns în instanță cu un singur inculpat, care a spus că a lovit partea vătămată doar pentru a se apăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?