Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Sute de mesaje de condoleanțe, după moartea patronului brutăriilor „Marco‟; trupul neînsuflețit, depus la Biserica Donie

Vestea morții subite a patronului brutăriilor „Marco‟, Vasile Marin, i-a întristat pe mulți dintre cei care l-au cunoscut. Duminică, pe pagina de Facebook a Brutăriei „Marco‟ a fost postat următorul mesaj: „Inima acestei frumoase afaceri s-a dus azi într-un loc mai luminat și liniștit. Dumnezeu să-l ierte și să-l octrotească… Va fi depus mâine (n.r. luni) la Biserica Donie (str. Maior Ghe. Pastia, Focșani)‟.

Primarul Cristi Valentin Misăilă a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Condoleanțe familiei îndoliate! Decesul fondatorului Brutăriei «Marco» este o pierdere imensă pentru comunitatea noastră‟.

Și Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanțe: „O veste tristă în acest final de săptămână. A trecut la cele veșnice Vasile Marin, patronul patiseriilor Marco. Avea doar 60 de ani. Un om care și-a dedicat viața anteprenoriatului, un om care a știut să dezvolte o afacere locală apreciată de vrânceni. Condoleanțe familiei îndurerate‟.

Sute de persoane au postat pe pagina de Facebook a Brutăriei „Marco‟, dar și pe paginile celor doi reprezentanți ai autorităților, mesaje de condoleanțe în amintirea omului care „îți aducea buna dispoziție în câteva clipe‟.

Un OM cum rar întâlnești. A plecat să înveselească îngerii. Dumnezeu să-l odihnească în pace‟, este mesajul unei doamne, în timp ce un bărbat adaugă la postarea publicată pe pagina de Facebook a Brutăriei „Marco‟: „Omul acesta sfințea locul! Locatarii din zona Marco Brăilei sunt alături de familia îndurerată și îi mulțumim acestui suflet plecat, mult prea repede, și pentru înfrumusețarea spațiului verde al blocului de pe bd. Brăilei, 49. Noaptea după ora închiderii stătea ore și îngrijea grădina ce arată splendid. Domnule Vasile, suntem îndurerați și ne rugăm pentru liniștea sufletului dumneavostră‟.

„A dăruit pâine la Mănăstirea mușunoaiele a foarte mulți ani”, „Primii pași în afacerea de viitor i-a făcut aici la noi în Clipicești cu o micuță brutărie. D-zeu să îl odihnească în pace!!”; „A fost și profesor deosebit! M-a învățat lucruri esențiale!Dumnezeu să-l aibă alături!”; „Mi-a fost coleg de concelarie la Lic . 4”, sunt câteva dintre mesajele de la postarea lui Cătălin Toma.

„Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa, suflet blând și cald! Prea repede ai părăsit această lume…ai lăsat în urmă o familie îndurerată, soția, fetele, ginerii și cei patru nepoței care îți erau lumina ta!Dumnezeu să te ierte!”, a scris o doamnă la postarea primarului Misăilă, iar un bărbat a precizat: „Un buzoian înfiat de Vrancea! Un om cu suflet de aur! „Tăicuță” …..ne vei lipsi mult…odihnă veșnică!”.

Vă reamintim că duminică, Vasile Marin a mers în localitatea Chiojdeni pentru „a deprinde cunoștințe despre apicultură‟, așa cum precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, și a murit după ce a fost înțepat de albine. „La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit comunicatului remis de IPJ Vrancea.

          Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic în lumină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?