Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Oamenii trebuie să fie fericiți, nu sărbătorile!‟. S-a încheiat cea de-a 7-a ediție a proiectului „Împreună de sărbători‟

Cea de-a șaptea ediție a proiectului „Împreună de sărbători‟, inițiat de Alexandru Șengenc și Mădălina Ungureanu, doi studenți vrânceni din cadrul Facultății de Drept din Sibiu, s-a încheiat cu succes. Alături de oameni cu suflet mare, cei doi tineri au reușit să aducă bucuria pe chipurile a opt familii nevoiașe din Focșani și Broșteni. „Anul acesta, pentru prima dată în cei 7 ani ai proiectului «Împreună de sărbători», am reușit să aducem bucurie în casele câtorva familii, în sfânta zi de Paște. 8 familii defavorizate din Municipiul Focsani și satul Pitulușa, comuna Broșteni, ne-au întâmpinat cu căldură și bucurie, iar copiii au sorbit din priviri fiecare dulce adus de iepuraș. Realitatea este că oamenii cei mai frumoși încă sunt adăpostiți de inocență și trăiesc în voia lui Dumnezeu, iar puținul pe care îl au reprezintă bucuria zilei de mâine‟, a spus Alexandru Șengenc.

Masă caldă pentru oamenii străzii
Pentru prima dată în cei șapte ani, echipa „Împreună de sărbători‟ a reușit să împartă pachete cu mâncare caldă oamenilor străzii din Focșani. De asemenea, în cadrul ediției de Paște, în ajutorul celor doi studenți vrânceni au sărit 20 de donatori care au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, iar cu bonurile de masă primite, au achiziționat dulciuri și alimente pe care le-au împărțit mai apoi familiilor nevoiașe. „Ținem să mulțumim doamnei doctor Elena Dumitriu din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea care ne-a îndrumat și sprijinit atât pe noi, cât și pe fiecare dintre cei 20 donatorii care ni s-au alăturat proiectului. Totodată, mulțumim pe această cale și Dabo Doner Focșani (Bogdan Andrei Roșu) care a făcut posibil ca, pentru prima dată, echipa «Împreună de sărbători» să aducă o masă caldă unui număr de 10 oameni ai străzii din cadrul orașului nostru. Oamenii trebuie să fie fericiți, nu sărbătorile!‟, a spus Alexandru Șengenc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?